Siste nytt

 • Guttormsen skadet og ute av OL

  Sondre Guttormsen måtte trekke seg underveis i OL-konkurransen i stavhopp natt til lørdag. Nordmannen pådro seg en skade i låret midt i et hopp, og fikk tydelig svært vondt. En skuffet Guttormsen pakket deretter bagen og forlot stadionet. Han rakk ikke å få noe gyldig hopp, og er dermed ute av OL.

  qAmVCf0zK08
  Foto: David J. Phillip / AP
 • Triatlon-gull til Storbritannia

  Storbritannia dominerte og vant tidenes første OL-tittel i blandet lagkonkurranse i triatlon lørdag. De øvrige medaljene gikk til USA og Frankrike.

  Alex Yee løp det britiske laget inn til seier med 14 sekunders margin. Ankermannen ble slått av Kristian Blummenfelt i gullkampen i herrenes individuelle konkurranse, men fem dager senere sto han øverst på seierspallen.

  Seks lag var lenge med i medaljestriden, men Storbritannia var i føringen nesten hele veien. I tillegg til Yee besto vinnerlaget av Jessica Learmonth, Jonathan Brownlee og Georgia Taylor-Brown.

  Sistnevnte tok i likhet med Yee sølv individuelt tidligere i uken.

  Triatlon har stått på OL-programmet siden 2000, men mixed-konkurransen er blant de nye medaljeøvelser i Tokyo-lekene. Hver av de fire etappene besto av 300 meter svømming, 8 kilometer sykling og to kilometer løping.

  Norge stilte ikke lag på startstreken lørdag.

  8pV3sutrDmI
  Foto: Francisco Seco / AP
 • Andersen på 3.-plass i Frankrike

  Susanne Andersen spurtet inn til 3.-plass på den 2. og siste etappen av sykkelrittet Kreiz Breizh Elites fredag. Hun fulgte dermed opp 5.-plassen 1. etappe.

  Britiske Anna Henderson tok sin andre strake etappeseier i rittet, mens franske Gladys Verhulst sikret 2.-plassen.

  Norske Ingvild Gåskjenn, som sykler for Coop–Hitec-laget, ble nummer 7 for andre etappe på rad.

  Team Tokyo OL 2020
  Foto: Heiko Junge / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal