Rekordkjøp for Leicester

Leicester, som ligger sist i Premier League, har styrket angrepet med den kroatiske landslagsspissen Andrej Kramaric, skriver NTB. Han hentes fra Rijeka for snaut 10 millioner pund (117 millioner kroner) og blir klubbens dyreste kjøp noensinne.

Kramaric
Foto: Marcelo del Pozo / Reuters

Siste nytt

 • Riiber nummer fire

  Jarl Magnus Riiber hoppet 141 meter og endte på 150,7 poeng. Nordmannen ligger på en fjerdeplass etter hoppdelen av fredagens kombinertkonkurranse.

  – Det var et litt under pari hopp. Jeg blir tatt litt av nervene, rett og slett. Det var litt hardt å komme i gang, men gøy å være med i kampen, sa Riiber til NRK etter hoppdelen.

  Best i det kombinerte hopprennet var Johannes Lamparter. Riiber går ut 32 sekunder bak østerrikeren. Jørgen Graabak ligger på en 15. plass, Anders Skoglund på 21. plass, Harald Johnas Riiber på 27. plass og Espen Andersen på en 37. plass.

  Riibers fjerdeplass i konkurransen kommer etter at nordmannen i går ble disket i den provisoriske omgangen, på grunn av trøbbel med hoppdressen. Sportssjef Ivar Stuan forteller til NRK at de har jobbet natten gjennom for å få orden på utstyret.

  Langrennsdelen av fredagens kombinertkonkurranse begynner klokken 15.00.

  FIS World Cup Ruka Nordic 2020
  Foto: Emmi Korhonen / Lehtikuva / NTB
 • Braathen slått ut i kvalifiseringa

  Verdscupleiar Lucas Braathen er slått ut i kvalifiseringa og får ikkje køyre utslagsrundane i parallellstorslalåmen i Lech i kveld.

  Braathen blei nummer 18, men berre 16 gjekk vidare.

  Men fire andre nordmenn kvalifiserte seg. Aleksander Aamodt Kilde var den beste av dei med sjetteplass. Henrik Kristoffersen hadde åttande beste tid.

  Også Atle Lie McGrath og Timon Haugan kom seg gjennom kvalifiseringa.

  Stefan Lutz var den raskaste i kvalifiseringa, der totaltida etter to omgangar var avgjerande.

  Åttedelsfinalene startar klokka 17.50.

  lbII
  Foto: Joe Klamar / AFP
 • Nye positive prøver i skiskyting

  De positive koronatestene i skiskyting fortsetter å renne inn. Denne gangen er det folk fra det italienske og polske forbundet som har testet positivt, skriver det internasjonale skiskytingforbundet (IBU) i en pressemelding.

  Finske myndigheter har likevel bestemt at nasjonene slipper å gå i karantene. De kan dermed delta i helgens konkurranser.

  Fra før er minst fem andre nasjoner rammet av positive tester. De norske utøverne bor på hotell med en rekke andre nasjoner, og er bekymret for smittespredningen på hotellet før sesongstarten.

  Czech Republic Biathlon World Cup
  Foto: Petr David Josek / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal