Hopp til innhold

Reddet uavgjort for Manchester United – fire kamper uten seier

Manchester United måtte virkelig jobbe for det ene poenget da de berget 2–2 borte mot Bournemouth i Premier League lørdag kveld.

Sist Erik ten Hags menn stakk av med tre poeng, var 2-0-seieren hjemme mot Everton 9. mars.

Den svake rekken har også ført til at rødtrøyene så å si har falt av kampen om mesterligaspill neste sesong. Det skiller nå ti poeng opp til Aston Villa og Tottenham på 4.- og 5.-plass.

Vertene tok ledelsen da Dominic Solanke banket inn kampens første scoring etter 16 minutter.

Han står dermed med 17 scoringer denne sesongen. Bare Erling Braut Haaland (20) og Ollie Watkins (18) har flere.

Nøyaktig et kvarter senere sendte Bruno Fernandes (bildet) lagene likt igjen da han utlignet for gjestene.

Gleden ble riktignok kortvarig for «de røde djevlene» da Justin Kluivert sendte vertene i ledelsen igjen etter bare fire minutter.

I andre omgang rotet vertene likevel bort ledelsen da Adam Smith helt unødvendig handset ballen inne i 16-meteren.

Fernandes kunne dermed sette inn sitt andre mål for kvelden fra krittmerket.

Langt inne i overtiden fikk vertene tildelt straffe, men etter en liten VAR-sjekk ble det omgjort til et frispark, som ble slått rett i muren. (NTB)

Premier League - AFC Bournemouth v Manchester United
Foto: Matthew Childs / Reuters

Siste nytt

 • Roing: Borch til semifinale – kjemper videre for OL-plass

  Kjetil Borch (34) innfridde også i mandagens kvartfinale i singlesculler og holder liv i jakten på sin tredje OL-deltakelse i roing.

  Veteranen ble nummer to i sitt heat bak Jacob Plihal i den amerikanske båten. De tre beste tok seg til semifinale.

  Borch ble slått med 3,29 sekunder. Den siste OL-kvalifiseringen holdes i sveitsiske Luzern.

  Søndag ble det heatseier til Borch i det innledende forsøket.

  Norge har allerede kvalifisert fire båter til årets OL og Paralympics: Kvinner dobbeltsculler, herrer dobbeltsculler, herrer lettvekt dobbeltsculler og kvinner singlesculler (Paralympics).

  Ved siden av Borch er ytterligere én norsk båt på jakt etter OL-billett. Dobbeltfireren for menn med Erik Solbakken, Kristoffer Brun, Jonas Juel og Oskar Helvig imponerte i søndagens kvalifisering og ror mandag semifinale fra klokken 11.06.

  (©NTB)

  Rowing - Men's Single Sculls - Heats
  Foto: PIROSCHKA VAN DE WOUW / Reuters
 • Premier League-sjefen før VAR-avstemning: – Har forståelse for at det er noe frustrasjon

  VAR-debatten har fortsatt å rase i den engelske toppdivisjonen denne sesongen. Premier League-sjef Richard Masters kan forstå hvorfor enkelte er frustrerte.

  Det fortalte ham i et intervju med TNT Sports etter søndagens serieavslutning i England.

  – Klubbene har rett til å ta initiativ til en diskusjon, og vi skal diskutere det om ikke lenge. Da skal det også være en avstemning, sa Masters.

  Videre var han klar på at han forstår enkeltes vrede knyttet til videoverktøyet.

  – Vi har forståelse for at det er noe frustrasjon ved det, men vårt utgangspunkt er at vi ønsker å beholde og forbedre det. Vi ønsker å gjøre det mer effektivt og transparent. Vi kan dra fordel av at det blir mer nøyaktig, og det blir det mest rettferdige utfallet som overhodet mulig. Andelen korrekte utfall av de store avgjørelsene har steget fra 83 til 96 prosent, fortsatte Masters.

  For få dager siden meldte The Athletic at Wolverhampton har fremmet et forslag om å skrote VAR fra den engelske toppdivisjonen. Det skal stemmes over på årsmøtet 6. juni. Det kreves minst 14 ja-stemmer for at forslaget skal vedtas.

  – Fotballen omfavner teknologien, og vi trenger litt mer tid til å få ting rett. VAR må forbedres, men vi ønsker å beholde det, avsluttet Masters.

  VAR ble innført i Premier League i forkant av 2019/2020-sesongen.

  (©NTB)

  Videodømming
 • Regjerende NBA-mestere Nuggets slått ut

  Regjerende mestere Denver Nuggets ble natt til mandag slått ut av NBA-sluttspillet. Minnesota Timberwolves er videre til sin andre semifinale noensinne.

  Gjestene fra Minneapolis lå under med 15 poeng etter at kampen var halvspilt. Ledet av Karl-Anthony Towns, som endte med 23 poeng og 12 returer, kjempet de seg tilbake i kampen. Før siste periode startet, var Nuggets' ledelse kuttet til bare ett poeng.

  Timberwolves-stjerna Anthony Edwards hadde en tøff dag på jobben og endte med bare 16 poeng og treff på 6 av 24 skudd, men stillingen endte likevel 98–90 i gjestenes favør, og Timberwolves er dermed videre til sin første semifinale siden 2004, og bare den andre i lagets historie.

  – Dette var en lagprestasjon. Når den største stjerna deres slet, så stilte resten av laget opp, sier ekspert og NBA-legende Charles Barkley om Timberwolves-seieren.

  I semifinalen i den vestlige konferansen skal Timberwolves bryne seg på Dallas Mavericks, som natt til søndag slo Oklahoma City Thunder. I den østlige konferansen skal Boston Celtics møte Indiana Pacers, som natt til mandag slo ut New York Knicks.

  m_y7fbC1hi4
  Foto: AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal