Hopp til innhold

Positive nyheter om alvorlige syke Kristoffer Olsson

Midtjylland-trener Arne Sandstø sier det er kommet gode nyheter fra sykehuset rundt den svenske landslagsspilleren Kristoffer Olsson.

– I går (torsdag) var det positive signaler på det som har skjedd de siste dagene. Legene er fornøyde. Han er stabil, sier Sandstø til NTB.

Sandstø er førstelagstrener i Midtjylland, klubben til den svenske landslagsspilleren Olsson. Tirsdag gikk klubben ut med nyheten om at Olsson hadde kollapset i sitt hjem og siden fått behandling på sykehus. Han lå da i respirator.

Sandstø forteller om en vanskelig situasjon i klubben.

– Det er naturlig at det blir en litt mer lavmælt stemning og at dette preger hele atmosfæren i klubben. Kristoffer er en gutt som har vært lenge i klubben og har DNA-et til Midtjylland. Han er sånn alle i Midtjylland ønsker at man skal være, sier han til NTB.

9RG9CgTztY8
Foto: NTB

Sportsnyheter

Amalie Iuel rystet seg selv i comebacket: – Sjukt å se hva kvinnekroppen er kapabel til

Nesten to år er gått siden sist Amalie Iuel løp konkurranse. Lørdag ettermiddag var hun tilbake på friidrettsbanen med seier.

Siste nytt

 • Ødegaard scoret i Arsenal-seier

  Arsenal vant til slutt 2-0 mot Wolverhampton etter scoringer fra Leandro Trossard og Ødegaard.

  Belgiske Trossard sendte Arsenal i ledelsen like før pause, mens Ødegaard dukket opp på overtid og satte spikeren i kista.

  Dermed klatrer Arsenal opp på toppen av tabellen i Premier League, men de har en kamp mer spilt enn rivalene Liverpool og Manchester City,

  Premier League - Arsenal v Brentford, Martin Ødegaard
  Foto: David Klein / Reuters
 • Norge vant B-VM i paraishockey

  Norges landslag i paraishockey vant B-VM på hjemmebane og rykket opp etter 4-3-seier over Tyskland i siste kamp.

  Morten Varnes scoret vinnermålet i forlegning, og trener Ole Eskild Dahlstrøm kunne dermed juble for VM-opprykk på hjemmebane.

  Ole Eskild Dahlstrøm
  Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB
 • Lyon med råsterk snuoperasjon uten Hegerberg

  Ada Hegerberg var ikke i troppen, og det så blytungt ut for Lyon da de lå under 0–2 mot PSG i mesterliga-semifinalen lørdag kveld.

  Så snudde Hegerbergs lagvenninner kampen, og i løpet av seks magiske minutter fra det 80. il 86. minutt ble 0–2 til 3–2 i Lyon.

  Hegerbergs lag leder dermed 3–2 før returkampen i Paris om en uke.

Sendeplan

Kl. Program Kanal