Poengdeling i «Ælv Clasico»

Lokaloppgjøret mellom Mjøndalen og Strømsgodset ble så jevnt som mange hadde forutsett. Begge lagene var på nedre halvdel før oppgjøret og trengte poeng.

Strømsgodset startet kampen best, men Mjøndalen skapte et par gode sjanser mot slutten av første omgang. Like før pause ville Mjøndalen ha rødt kort på Godset-forsvarer Niklas Gunnarsson da han felte Ole Amund Sveen alene med keeper. Dommeren dro imidlertid bare opp det gule kortet.

Etter pause ble tempoet skrudd opp ute på banen, og Martin Ovenstad Rønning sendte de brune fra Mjøndalen i ledelsen etter en times spilt. Men fansen på Consto Arena fikk ikke være lenge i himmelen, for bare noen få minutter etterpå var Halldor god da han satte inn utligningen for Godset.

Flere scoringer ble det ikke, og dermed delte de to rivalene poengene.

Eliteserien fotball 2021, Mjøndalen - Strømsgodset
Foto: Lise Åserud / NTB

Sportsnyheter

Sommer-OL i Tokyo 2021

Sagosen raser etter utvisning: – Det er bare piss

TOKYO/OSLO (NRK): Det endte med en brutal exit i OL for håndballherrene. Sander Sagosen ble utvist og måtte trøstes etter kampen.

reJ6_G71-HE

Rai Benjamin: – Hadde du sagt jeg ville løpe så fort og tape, ville jeg gitt deg juling

TOKYO/OSLO (NRK): Han løp inn til en fantastisk tid i OL-finalen, men måtte se seg slått av Karsten Warholm (25) på de siste 50 meterne. Etter løpet rangerte Rai Benjamin (23) 400 meter hekk-konkurransen tirsdag som det beste løpet i friidrett noen gang.

Siste nytt

 • Biles tok bronse i OL-comebacket

  Turnstjernen Simone Biles var tirsdag tilbake i aksjon i OL etter å ha stått over flere øvelser. Hun kunne juble over bronsemedalje i bom.

  En strålende opplagt Biles smilte bredt etter å ha gjennomført sitt finaleprogram, som ga 14,000 poeng fra dommerne. Det holdt til bronsemedalje.

  Hun fikk bare med seg starten av lagkonkurransen med USA (første OL-finale) før hun trakk seg for å pleie sin mentale helse. Hun ble imidlertid klar for bom, som er kvinnenes siste apparatfinale i Tokyo-lekene.

  Det ble kinesisk dobbeltseier med den 16-årige favoritten Guan Chenchen foran Tang Xijing. De fikk henholdsvis 14,633 og 14,233 poeng.

  Tokyo Olympics Artistic Gymnastics
  Foto: Ashley Landis / AP
 • Zou tok OL-gull i skranke

  Zou Jingyuan (23) fra Kina imponerte stort i herreturnernes OL-finale i skranke og tok gull med 16,233 poeng.

  Han sammen et program som ble belønnet med 6,900 for vanskelighetsgrad og hele 9,333 for utførelse.

  Dermed fikk 158 centimeter høye Zou en solid oppreisning etter at han overraskende ikke tok seg til finale i skrankeøvelsen i VM for to år siden.

  Zou vant VM-gull i skranken i 2017 og 2018.

  Zou
  Foto: MIKE BLAKE / Reuters
 • Bisarr krasj i OL-velodromen

  Den danske Uno-X-syklisten Frederik Madsen lå ikke merke til at han var i ferd med å innhente britiske Charlie Tanfield da det ble kjempet om finaleplasser i forfølgelsesritt i Tokyo-OL. Det endte med at begge to krasjet og gikk i bakken.

  TV-bildene viste at dansken var forbannet på sin britiske konkurrent etter episoden.

  Heatet ble stoppet, og det var usikkert om danskene var finaleklare etter situasjonen. Reglene sier imidlertid at motstanderlaget er innhentet og duellen avgjort dersom et lag befinner seg nærmere det andre enn en meter. Dermed hadde danskene avgjort duellen mot britene før krasjet, og er klare for finale.

  Madsen og Tanfield
  Foto: Christophe Ena / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal