Hopp til innhold

Siste nytt

 • Formel 1-reserve vant Formel E-tittelen

  Belgiske Stoffel Vandoorne vant sin første Formel E-tittel for det avgående Mercedes-laget i sesongens siste løp i Sør-Korea søndag.

  Belgieren vant foran Jaguars Mitch Evans med 33 poeng. Australieren var nødt til å vinne det siste løpet for sesongen for å sikre tittelen, men klarte ikke å bli bedre enn nummer åtte i sesongfinalen.

  Vandoorne kjørte for McLaren i Formel 1 mellom 2016 og 2018. Han er nå reservefører for det britiske Formel 1-laget.

  Mercedes, som tok sin andre strake konstruktørtittel, kunngjorde for et år siden at de vil forlate Formel E for å konsentrere seg om Formel 1.

  South Korea Formula E Auto Racing
  Foto: Lee Jin-man / AP
 • Ruud klatrer to plasser på ATP-rankingen – tangerte bestenoteringen

  Casper Ruud spilte seg opp fra 7.- til 5.-plass på ATP-rankingen etter han tok seg hele veien til semifinalen av ATP 1000-turneringen i Montreal denne uken. Det er en tangering av hans høyeste plassering på rankingen.

  Ruud nærmer seg med stormskritt sitt store idol – Rafael Nadal – som ligger på 3.-plass på rankingen.

  Daniil Medvedev topper rankingen foran tyske Alexander Zverev.

  Snarøya-gutten spiller sin neste turnering allerede denne uken i Cincinnati, Ohio. Der er han seedet som nummer fem, som betyr at han får walkover til andre runde. Der møter han enten italienske Lorenzo Sanogo eller amerikanske Ben Shelton. (NTB)

  National Bank Open Montréal - Day 7
  Foto: Minas Panagiotakis / AFP
 • Ruuds overmann overlistet i finalen i Montreal

  Hubert Hurkacz fikk det tøft i finalen av ATP 1000-turneringen i Montreal. Polakken tok første sett, men tapte til slutt 1-2 mot spanske Pablo Carreño Busta.

  Carreño Busta vant med sifrene 3-6, 6-3 og 6-3. Seieren var spanjolens tredje ATP-tittel. De to første kom i Estoril, Portugal 2017 og Chengdu, Kina 2019.

  Hurkacz tok seg til sin tredje ATP-finale etter han slo ut Casper Ruud i semifinalen i Montreal med sifrene 5-7, 6-3 og 6-2. Carreño Busta slo ut britiske Daniel Evans i semifinalen. (NTB)

  National Bank Open Montréal - Day 9
  Foto: Minas Panagiotakis / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Spilleliste med 52 klipp
Sport
Spiller nå
Her stagediver Vetle Sjåstad Christiansen etter den fjerde Blink-seieren 00:55
Neste