Oxford knuste Cambridge på Themsen

Oxford slo Cambridge med 11 båtlengder i den tradisjonelle kapproingen mellom universitetene i de to byene søndag. Det er største seiersmarginen siden 1973. Oxford hadde fire olympiske medaljevinnere på sitt lag, og tok sin 10. seier på de siste 15. årene. Men Cambridge leder likevel med 81 mot 78 seirer i det 160. racet. En gang har det endt uavgjort.

Siste nytt

 • Mowinckel klatret 12 plasser

  Michelle Gisin ledet etter 1. omgang, men gjorde en kjempefeil i 2. omgang og mistet dermed seieren i storslalåm i italienske Kronplatz tirsdag.

  Dermed var det Tessa Worley som vant storslalåmrennet foran Lara Gut-Behrami og Marta Bassino. Worley kjørte seg opp fra 5.-plass.

  Gisin endte til slutt på en skuffende 6.-plass.

  Både Mina Fürst Holtmann og Ragnhild Mowinckel fikk en liten opptur i 2. omgang, de kjørte godt og klatret oppover på resultatlisten.

  Holtmann endte til slutt på 11.-plass, mens Mowinckel kom på 18.-plass. De var på henholdvis 19.-plass og 30.-plass etter 1. omgang.

  De var de eneste norske utøverne som kvalifiserte seg til 2. omgang.

  – Det er uansett en bedre følelse når det går litt bedre. Det har ikke vært så mange av de ekstra, ekstra gode følelsene ennå. Men jeg vet det vil ta tid, og det er en jobb man må gjøre. At det føles litt som et slit, er greit, sa Mowinckel til NRK.

  Maria Tviberg hektet i en port i 1. omgang og kjørte ut i henget. Foreløpige meldinger fra Kronplatz tyder på at det gikk bra.

  Ragnhild Mowinckel
  Foto: Gabriele Facciotti / AP
 • Milliardtap for Manchester United

  Koronautbruddet ga Fotball-Europas største klubber inntektstap i milliardklassen forrige sesong. Det viser Deloittes årlige oversikt. Storklubben som kommer aller dårligst ut, er Manchester United.

  Det skyldes både at klubben ikke var med i mesterligaen sist sesong, og at pandemien kraftig kappet inntektene fra TV-rettigheter og billetter.

  – Hovedårsaken til nedgangen er pandemidrevet. Du kan tenke deg Manchester United med sin tilhengerbase, som genererer betydelige inntekter hver gang de spiller på Old Trafford, kommenterer Tim Bridge i Deloitte overfor Sky Sports.

  Ifølge revisjonsfirmaets oversikt gikk Uniteds inntekter ned med 19 prosent, til 5,26 milliarder kroner.

  Det gjør at klubben faller én plass på oversikt over klubbene med størst inntekter i Europa, men Ole Gunnar Solskjærs klubb er fortsatt på 4.-plassen.

  Ole Gunnar Solskjær
  Foto: PETER POWELL / Reuters
 • Slutter etter VM-fiasko

  Kroatias mestertrener i håndball, Lino Cervars, hopper av jobben etter VM-skuffelsen.

  Nedturen fikk sitt punktum med kjempetap mot Danmark mandag. Nå trekker han seg tilbake. Dermed må Kroatia få inn en ny trener før OL-kvalifiseringen i mars.

  – Jeg vil gjerne takke alle håndballtilhengere og gjør det fra mitt hjerte, men jeg hadde håpet det skjedde på en annen måte, sa han etter 26-38-tapet.

  Cervar har vunnet titler og medaljer med Kroatia i flere perioder.

  Lino Cervar
  Foto: Vidar Ruud / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal