Hopp til innhold

Siste nytt

 • Liverpool vant ligacupen etter van Dijk-scoring

  Virgil van Dijk fikk en scoring annullert i ordinær tid, men i det 118. minutt nikket han inn målet som ga 1-0-seier over Chelsea i ligacupfinalen.

  Liverpool hadde nesten bare unggutter på banen da kampen nærmet seg straffesparkkonkurranse, men så løp han seg fri og stanget inn et hjørnespark fra Kostas Tsimikas.

  Med en fryktelig skadeliste måtte Jürgen Klopp gripe dypt etter innbyttere, og 18-åringen Jayden Danns hadde et par kjempesjanser i ekstraomgangene, først med en nikk som Djordje Petrovic vippet over mål. så på returen etter at Harvey Elliott i det 115. minutt nikket i stolpen.

  Etter at Chelsea var nær avgjørelse i de ordinære 90 minutter var Liverpool best i ekstraomgangene, og Chelsea-manager Mauricio Pochettino må fortsatt vente på sin første tittel i engelsk fotball.

  I stedet kunne Klopp juble for den første av fire mulige titler i sin siste sesong som Liverpool-manager. (NTB)

  Carabao Cup - Final - Chelsea v Liverpool
  Foto: MATTHEW CHILDS / Reuters
 • Grainger til NRK: Hegerberg usikker til Kroatia-kampen

  To dager før Norges nasjonsliga-skjebne skal besegles forteller landslagstrener Gemma Grainger at Ada Hegerberg er usikker til kampen.

  Hun deltok ikke på søndagens treningsøkt. Det gjorde heller ikke Caroline Graham Hansen eller landslagskaptein Maren Mjelde.

  – Jeg håper å ha både Ada og Maren klare til tirsdag. De hadde en hviledag i dag, men vi tar en ny vurdering mandag. Da vet vi nok mer, sier Grainger til NRK.

  Årsaken til usikkerheten rundt Hegerberg er en tøff takling hun ble utsatt for i den første kampen mot Kroatia. Det norske landslaget knuste Kroatia 3-0 i den første av to kamper som skal bestemme Norges fremtid i nasjonsligaen.

  Det gode resultatet til tross; det ble et par skår i gleden for Grainger, ettersom landslagets to store stjerner pådro seg skader.

  Hegerberg klarte å fortsette etter taklingen, men foten hennes må vurderes på nytt før Kroatia-kampen.

  Caroline Graham Hansen ble på sin side byttet ut rett etter sin scoring. For hennes del var det hamstringen som trøblet.

  På spørsmål om hun blir klar til tirsdagen, svarer Grainger:

  – Det er ikke mulig å si noe om ståa nå, det medisinske støtteapparatet kan ikke gi et svar før de har all informasjonen de trenger, og det tar tid. Vi håper å ha et svar mandag.

  Norges kamp mot Kroatia spilles i Stavanger tirsdag klokken 18.00. Kampen kan du se på NRK 1.

  Landskamp fotball kvinner Kroatia - Norge (0-3)
  Foto: Nikola Krstic / NTB
 • Kolstad tok NM-gull – slo Elverum 27-23 i finalen

  En strålende første omgang la grunnlaget for Kolstad i 27-23-seieren over Elverum i NM-finalen i håndball søndag.

  – Det var deilig. Vi spiller en fantastisk 1. omgang der vi tar et langt skritt i riktig retning, men så surrer vi det til i annen omgang med masse bom og dumme feil. Vi står i det og vinner til slutt. Det er jeg stolt over, sa Sander Sagosen til TV 2.

  Trønderne ledet 18-11 til pause etter et sterkt siste kvarter av den første omgangen. Kolstad satte inn et rykk midtveis i 1. omgang. Da gikk trønderne fra 7-7 til 10-7, og etter hvert ble ledelsen økt ytterligere.

  Elverum kom ut i 2. omgang med mer energi og reduserte fort til 15-18. Den luken holdt seg lenge før Kolstad langt på vei sikret seieren med firemålsledelse med tre og et halvt minutt igjen.

  Den luken ble aldri tettet, og dermed kunne Kolstad juble for sitt annet NM-gull på to år.

  Kolstad startet for noen år siden en storsatsing og hentet flere stjernespillere tilbake fra europeiske toppklubber.

  Blant dem som har sluttet seg til klubben er Sander Sagosen og Torbjørn Bergerud.

  I fjor høst ble det imidlertid kjent at klubben slet hardt økonomisk. Det førte til at mange spillere måtte ned i lønn. Tidligere i februar signerte Sagosen ny kontrakt med laget fra hjembyen.

  Kolstad og Elverum møttes også i fjorårets NM-finale. Der stoppet Kolstad rivalens rekke på fire NM-gull på rad. Elverum står med fem NM-titler siden 2009/10. (NTB)

  e3ga-I_2lBg
  Foto: NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal