NRK Meny
Normal

OL-sølvvinner står over VM

OL-sølvvinner Jenn Stuczynski trekker seg fra stavsprangkonkurransen i friidretts-VM på grunn av skade.

Jennifer Stuczynski
Foto: Jussi Nukari / SCANPIX

Den amerikanske jenta sliter med akillesen.

- Selv om jeg har jobbet iherdig de siste fem ukene for å bli frisk, måtte jeg søndag innse at det ikke er nok tid igjen til mesterskapet i Berlin, sier Stuczynski.

Skaden er ikke alvorlig, men smerter gjør at hun ikke kan trene for fullt og dermed heller ikke konkurrere på sitt beste.

Verdensrekordholder og OL-vinner Jelena Isinbajeva blir ensom svale i stavsprangtoppen i VM ettersom også OL-bronsejenta Svetlana Feofanova er ute av mesterskapet på grunn av skade.

Siste nytt

 • Tåke stoppet Solbakken og FCK

  Slik så det ut i andre omgang mellom Ståle Solbakkens FC København og tsjekkiske Zlin i Europaligaen torsdag. Til slutt var det så dårlig sikt på grunn av tåke at dommeren stoppet kampen på stillingen 1-1, etter 62 minutter.

  FC København
  Foto: David W Cerny / Reuters
 • Nytt tap for Jarstein

  Rune Almenning Jarstein og Hertha Berlin skal få det hardt med å gå videre i europaligaen. Torsdag kom det andre tapet på tre kamper da det ble 2-1 borte mot Zorya Lugansk.

  Rune Almenning Jarstein
  Foto: Axel Schmidt / Reuters
 • Graabak sliter – dropper samling

  Tidligere OL-vinner Jørgen Graabak får ikke kroppen til å fungere. Nå har 26-åringen droppet et planlagt høydeopphold med kombinertlandslaget og reist hjem for å finne ut hva som er galt, ifølge Adresseavisen.

  Jørgen Graabak
  Foto: Lise Åserud / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal