NRK Meny
Normal

- En ny Petter

Petter Northug er offensiv foran verdenscupåpningen i Dusseldorf.

Petter Northug
Foto: ITSUO INOUYE / AP

 

Svenske Peter Larsson har vunnet de fire siste sprintrennene i Dusseldorf. Men Petter Northug mener det er tid for at andre skal ta over tronen.

- Nå har det kommet en ny Petter, sier Northug til NRK.

Northug foran v-cupen

Trønderen er også spent på om kroppen hans er klar for konkurranser i lavlandet. Northug har vært i høyden i Val Senales i Italia i oppkjøringen foran sprint-åpningen.

- Det har vært litt småtungt i starten så har det kommet seg. Men jeg satser på at jeg kan gi full gass nå når det blir konkurranse og spenningen i kroppen øker, kommenterer Northug.

 

Siste nytt

 • Frankrike overlegne mot Serbia

  Frankrike var i perioder helt overlegne mot Serbia og vant til slutt 39-30 i EM-kampen i håndball mandag. Seieren gjør at franskmennene er så godt som sikret semifinaleplass før kampen mot Kroatia onsdag.

  Frankrike håndball-EM
  Foto: Darko Bandic / AP
 • FIFA vil bruke videodømming

  Det blir innført videodømming (VAR) under sommerens fotball-VM, bekrefter Det internasjonale fotballforbundet. Allerede under VM i 2014 ble det brukt mållinjeteknologi. Nå tar FIFA et steg videre. Den endelige beslutningen om å åpne for VAR tas 2. mars.

  Gianni Infantino
  Foto: Alexander Nemenov / AFP
 • Sanchez er klar for United

  Manchester United og Arsenal er nå enige om en overgang for Alexis Sanchez, bekrefter klubbene. United-spilleren Henrikh Mkhitaryan går til Arsenal. Sánchez har skrevet under for fire år for Manchester-klubben. Ifølge britiske medier får han en ukelønn på over 5 millioner kroner.

  – Jeg er henrykt, sier han i en uttalelse.

  Britain Soccer Premier League
  Foto: Alastair Grant / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
EM håndball menn: Sverige - Hviterussland