Hopp til innhold

Odermatt overlegen i Bansko – Steen Olsen på pallen

Marco Odermatt fornektet seg ikke, og tok en overlegen seier i storslalåmen i bulgarske Bansko.

Alexander Steen Olsen klinket til med et kjemperenn i den første omgangen – og hadde et utgangspunkt bare 35 hundredeler bak Marco Odermatt.

Det holdt til en svært imponerende andreplass for 22-åringen, etter en solid andreomgang.

– Det er deilig å få revansj, sier Steen Olsen til Viaplay.

Kjelsås-gutten sikret dermed sin første pallplass i storslalåm. Han står tidligere med én verdenscupseier. Den kom i slalåm i februar i fjor.

Det klaffet ikke for Atle Lie McGrath, som falt rett i nettingen under den andreomgangen. Heldigvis kom han seg raskt på beina igjen.

– Det har vært et vanvittig år med veldig mange skader på profilerte løpere, sa Viaplays alpinekspert Kjetil André Aamodt.

Etter fallet så 23-åringen ut til å holde seg til venstrearmen sin i smerter. Skadeomfanget er foreløpig ukjent.

Henrik Kristoffersen kjørte en god finaleomgang og endte på 6.-plass. Han var nummer ti etter 1. omgang og hadde 1,35 sekunder opp til Odermatt.

Rasmus Windingstad ble nummer elleve. Timon Haugan leverte en god 2. omgang og endte på 14.-plass.

nWNjc8amemc
Foto: AFP

Siste nytt

 • Hovland med i seierskampen

  Viktor Hovland spilte en solid runde to under par under lørdagens 18 hull i majorturneringen PGA Championship.

  Dermed er nordmannen med i seierskampen før siste dag.

  Hovland har gått runden sin to under par så langt, noe om plasserer han på en foreløpig delt sjetteplass. Han er totalt 11 slag under par, mens lederen, Xander Schauffele er 15 slag under par.

  Nordmannen kom til Louisville etter å ha gjort en ny trenerendring i jakten på fjorårsformen. Han har gjenopptatt samarbeidet med Joe Mayo, som hjalp ham til stor suksess i fjor.

  Hovland har vunnet en del store turneringer i sin karriere, men har aldri vunnet en major. Det kan han gjøre når turneringen avsluttes søndag.

  PGA Championship Golf, Viktor Hovland
  Foto: Matt York / AP
 • Kloster sesongåpnet med sisteplass

  Line Kloster var også på plass under Continental Gold Tour-stevnet i Los Angeles, og stilte på 400 meter hekk. Der endte hun sist med tiden 57,53 - noe som er langt bak både personlig rekord og EM- og OL-krav.

  Amerikanske Anna Cockrell vant med tiden 53,75.

  Line Kloster
  Foto: NTB
 • Sesongbeste av Guttormsen

  Stavhopper Simen Guttormsen leverte til sesongbeste med 5,70 i Continental Gold Tour-stevnet i Los Angeles lørdag. Nordmannen, som har en personlig rekord på 5,72, rev deretter tre ganger på 5,80.

  Den feilfrie rekka frem til 5,80 ga ham en delt andreplass, bak Ernest John Obiena. Stavstjerner som Chris Nilsen og Sam Kendricks var begge bak Guttormsen.

  EM-kravet i stav er på 5,75, mens OL-kravet er 5,82.

  Simen Guttormsen
  Foto: NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal