Hopp til innhold

Ødegaard-scoring i ny storseier for Arsenal

Martin Ødegaard bidro med et flott mål og assist da Arsenal slo Sander Berges Burnley 5-0. Det sikret viktige poeng i tetstriden i Premier League.

Arsenal er stadig to poeng bak ligaleder Liverpool i jakten på sitt første PL-trofé siden 2003/04-sesongen. Lørdagens seier var den femte strake i seriespill for London-klubben.

For en uke siden fikk «The Gunners» med seg hele 6-0 fra byderbyet mot West Ham.

Ødegaards scoring kom etter fem minutter på Turf Moor. Kapteinen fikk ballen på 16-meterstreken og plasserte den flott nede i hjørnet. Det var hans femte ligascoring denne sesongen. (NTB)

Martin Ødegaard
Foto: AP

Siste nytt

 • Ødegaard så Arsenal tape fra benken - ga fra seg ligaledelsen

  Arsenal, Liverpool og Manchester City har fulgt hverandre tett i kampen om seriegullet i Premier League de siste ukene.

  Etter at Liverpool gikk på et overraskende 0-1-tap mot Crystal Palace tidligere søndag, var det Arsenals tittelhåp som fikk seg et skudd for baugen søndag kveld.

  Arsenal styrte lenge mot Aston Villa, hvor Martin Ødegaard spilte en sentral rolle. Drøyt ti minutter før slutt ble Ødegaard byttet ut og derfra fikk han se at det raknet for Arsenal.

  To scoringer fra Leon Bailey og Ollie Watkins i løpet av to og halvt minutt sørget for Unai Emerys Aston Villa tok en svært viktig seier i kampen om en topp fire-plass.

  Samtidig er det nå Manchester City som fører an i Premier League. Med seks runder igjen leder de regjerende mesterne med to poeng ned til Arsenal og Liverpool.

  Ødegaard
  Foto: Reuters
 • Hjemmespøkelset fortsatte for Vålerenga: – De er forhekset

  Nok en gang måtte tusenvis av Vålerenga-supportere se laget i sitt hjerte gå av banen uten seier. Søndag røk de 1-3 mot Stabæk i 1. divisjon.

  Sist Oslo-klubben vant på hjemmebane, var 17. september over Aalesund. Siden den gang har de spilt sju kamper uten seier.

  – Man må se litt bak resultatene, men så må vi prøve å vinne her snart, sa en oppgitt Vegar Eggen Hedenstad til TV 2.

  – Det er ikke sånn at vi tenker på statistikken. Vi gleder oss til kamp, fortsatte han.

  To scoringer på to minutter fra Kasper Pedersen var det som vippet søndagens oppgjør i Stabæks favør. Totalt mot spillets gang.

  – Det er fantastisk, det er en skikkelig god følelse, sa tomålsscoreren til TV 2.

  Vålerenga står dermed med bare én seier etter tre serierunder i 1. divisjon. Det i en sesong hvor kun opprykk er godt nok.

  Stabæk topper på sin side tabellen med sju av ni mulige poeng. (NTB)

  Vålerenga
  Foto: NTB
 • Guttormsen må stå over Diamond League-stevner

  Sondre Guttormsen pådro seg en skade i låret under et stevne i Durham og må trekke seg fra de to Diamond League-stevnene i Kina.

  Det skriver Norges Friidrettsforbund.

  – Dette er ikke en gammel skade. Det lureste nå er å få behandling for skaden og komme meg tilbake så fort som mulig, sier Guttormsen.

  Dermed blir det ingen norsk deltakelse i stevnene i Xiamen og Suzhou.

  Nordmannen har tatt OL-kravet på 5,81 centimeter og har lekene i Paris som hovedmål den kommende sesongen.

  Friidretts-VM 2023: Pressetreff
  Foto: Beate Oma Dahle / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal