Hopp til innhold

Ny trenerjobb for Phil Neville

Den tidligere Manchester United-spilleren Phil Neville (46) er ansatt som trener i MLS-klubben Portland Timbers.

– Jeg har gode minner etter mine besøk i Portland. Det minner om min hjemby Manchester. Jeg gleder meg til at jeg og min familie skal bli kjent med denne flotte byen, sier Neville til klubbens hjemmeside.

Phil Neville fikk i juni sparken som trener i MLS-klubben Inter Miami. Der var en av hans tidligere lagkamerater i Manchester United, David Beckham, en av eierne.

r0E3HJjSkbQ
Foto: NTB

Sportsnyheter

Narve Gilje Nordås intervjues av Ida Nysæther Rasch om bronsemedaljen i VM i Budapest.

Nordås angrar etter NRK-intervjua: – Det der er ikkje meg

VM-bronsevinnar Narve Gilje Nordås kviknar som regel til når han får mikrofonen i ansiktet, men VM-håpet kjem med ei avsløring til NRK.

Siste nytt

 • Tung debut for Stenshorne i Formel 3

  Martinius Stenshorne innledet Formel 3-karrieren med 22. beste tid under kvalifiseringen i Bahrain torsdag. Det var svakere enn Hokksund-gutten hadde håpet.

  Stenshorne går i Dennis Haugers fotspor når han denne sesongen skal kjøre Formel 3. 17-åringen har kontrakt med Hitech.

  Han har vært tydelig på at Formel 3 er en ny utfordring for ham, men sier han er klar for å kjempe om topplasseringene fra start. Stenshorne kjørte i fjor i det regionale europeiske mesterskapet.

  Dennis Hauger debuterte i Formel 3-sirkuset i 2020. Året etter gikk han helt til topps. Det banet vei for å klatre i systemet. Aurskog-gutten har de to siste årene kjørt i Formel 2.

  (NTB)

  Martinius Stenshorne på Bahrain International Circuit i Sakhir.
  Foto: Diederik van der Laan
 • Holmenkollen søker om VM i skiskyting

  Holmenkollen skal igjen prøve å skape folkefest, slik de gjorde i 2016. Norges Skiskytterforbund skal søke om å få VM på hjemmebane igjen, i 2028 eller 2029.

  Det bekrefter Norges Skiskytterforbund til NRK og senere i en pressemelding.

  – Jeg kan bekrefte at byrådet og Oslo kommune står bak en VM-søknad sammen med Norges Skiskytterforbund og at vi er positive til å være vertskapsby for arrangementet, sier Anita Leirvik North, byråd for kultur og næring i Oslo kommune.

  Skiskytterforbundet er optimister til å få et nytt VM på hjemmebane.

  – Vi vet at det er hard konkurranse å få internasjonale mesterskap i skiskyting og jeg vet at vi kommer til å møte tøff motstand, men sammen med Oslo kommune skal vi gjøre alt vi kan for at vi skal dra det lengste strået, sier Morten Aa Djupvik, generalsekretær i Norges Skiskytterforbund.

  Norge søkte om å få VM i 2025, men den gang ble ikke fristen overholdt.

  Skiskyting VM Holmenkollen
  Foto: NTB
 • Skiskytterrenn utsatt: – Umulig å skyte

  Dagens skiskytterrenn i Holmenkollen er utsatt til fredag. Det er været som hindrer kvinnene i å stille til start i hovedstaden. Det bekrefter arrangøren til NRK.

  Kvinnenes normaldistanse, 15 kilometer, skulle være det første rennet for verdenseliten etter at VM ble avsluttet i Nove Mesto for halvannen uke siden.

  – Jeg syntes det er lurt at de avlyser. Været kommer og går, så man kan være veldig heldig eller uheldig. Jeg stoler på at det er en lur avgjørelse, sier Ida Lien.

  Lien får støtte fra treneren hennes.

  – Avgjørelsen var helt riktig. Vi ønsket å gå og jentene var veldig klar for å gå konkurranse i dag, men det verste hadde vært å måtte avlyse midt i. Akkurat nå er det umulig å skyte. Det er to minutter hvor det er helt okey, og så er det tre minutter hvor det ikke går. Så det var en riktig avgjørelse, sier Patrick Oberegger.

  Dermed blir det to renn i Holmenkollen fredag. I tillegg til kvinnenes 15 kilometer, skal mennene gå sin 20 kilometer. Videre er det fellesstarter for begge kjønn lørdag, mens det er blandet stafett og parstafett i Holmenkollen søndag.

  Ifølge herrenes skytetrener spøker det også for morgendagens renn.

  – Værmeldingen i morgen er også veldig dårlig, så kanskje det heller ikke blir noe i morgen. I dag var det kanskje ok. Av og til var det umulig å skyte, men hva skjer hvis vi ikke kan gå i morgen? Da er det to konkurranser som blir kansellert, så jeg vet ikke, sier Siegfried Mazet.

  Det er planlagt at torsdagens utsatte renn går kl 12.30 fredag, mens herrenes renn starter kl 15.30.

  Biathlon, IBU World Cup, Holmenkollen, Women's 15 km Individual
  Foto: BILDBYRÅN

Sendeplan

Kl. Program Kanal