Hopp til innhold

Ny Tottenham-fiasko borte mot Wolves

Tottenham så ut til å slå tilbake etter forrige ukes derbytap, men på overtid snudde Pablo Sarabia og Mario Lemina til 2-1 hjemme for Wolves i Premier League.

Dermed tar ikke London-klubben tilbake tabelltoppen fra Manchester City. Blåtrøyene ligger ett poeng foran London-klubben med én kamp mindre spilt.

Tottenham fikk imidlertid en drømmestart på kampen da Brennan Johnson sendte gjestene i ledelsen etter bare drøyt to minutter. Scoringen kom etter ett innlegg fra Pedro Porro.

Wolves kjempet hardt for en utligning, og ett minutt på overtid fikk endelig Pablo Sarabia hull på byllen for vertene. Wolves var heller ikke ferdig der, for seks minutter senere sikret Mario Lemina seieren til vertene, skriver NTB.

Premier League - Wolverhampton Wanderers v Tottenham Hotspur
Foto: CARL RECINE / Reuters

Sportsnyheter

Amalie Iuel rystet seg selv i comebacket: – Sjukt å se hva kvinnekroppen er kapabel til

Nesten to år er gått siden sist Amalie Iuel løp konkurranse. Lørdag ettermiddag var hun tilbake på friidrettsbanen med seier.

Siste nytt

 • Ødegaard scoret i Arsenal-seier

  Arsenal vant til slutt 2-0 mot Wolverhampton etter scoringer fra Leandro Trossard og Ødegaard.

  Belgiske Trossard sendte Arsenal i ledelsen like før pause, mens Ødegaard dukket opp på overtid og satte spikeren i kista.

  Dermed klatrer Arsenal opp på toppen av tabellen i Premier League, men de har en kamp mer spilt enn rivalene Liverpool og Manchester City,

  Premier League - Arsenal v Brentford, Martin Ødegaard
  Foto: David Klein / Reuters
 • Norge vant B-VM i paraishockey

  Norges landslag i paraishockey vant B-VM på hjemmebane og rykket opp etter 4-3-seier over Tyskland i siste kamp.

  Morten Varnes scoret vinnermålet i forlegning, og trener Ole Eskild Dahlstrøm kunne dermed juble for VM-opprykk på hjemmebane.

  Ole Eskild Dahlstrøm
  Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB
 • Lyon med råsterk snuoperasjon uten Hegerberg

  Ada Hegerberg var ikke i troppen, og det så blytungt ut for Lyon da de lå under 0–2 mot PSG i mesterliga-semifinalen lørdag kveld.

  Så snudde Hegerbergs lagvenninner kampen, og i løpet av seks magiske minutter fra det 80. il 86. minutt ble 0–2 til 3–2 i Lyon.

  Hegerbergs lag leder dermed 3–2 før returkampen i Paris om en uke.

Sendeplan

Kl. Program Kanal