Hopp til innhold

Ny smell for EM-verten Tyskland

Neste års EM-vert Tyskland avsluttet landslagsåret i fotball med en ny tung nedtur. Østerrike vant 2-0 i en kamp der Leroy Sané ble utvist.

Marcel Sabitzer og Christoph Baumgartner scoret i hver sin omgang for det østerrikske hjemmelaget, som sikret seg EM-billett allerede i oktober.

Sabitzer scoret ledermålet i det 29. minutt etter et fint angrep. Han skjøt mellom beina på midtstopper Jonathan Tah og inn i hjørnet.

Sané fikk rødt kort fire minutter etter sidebytte. Philipp Mwene ble felt av Sané, spratt opp og løp etter ham. Tyskeren la hendene rundt halsen på motspilleren og dyttet ham overende.

I det 73. minutt punkterte Baumgartner kampen alene med keeper Kevin Trapp etter å ha blitt satt opp av Michael Grigoritsch.

Tyskland håpet på en oppmuntrende avslutning på et blytungt år, men sesongfasiten ble tre seire, to uavgjorte og seks tap på elleve spilte kamper. Laget slapp inn hele 22 mål i år. (NTB)

International Friendly - Austria v Germany
Foto: LEONHARD FOEGER / Reuters

Sportsnyheter

Amalie Iuel rystet seg selv i comebacket: – Sjukt å se hva kvinnekroppen er kapabel til

Nesten to år er gått siden sist Amalie Iuel løp konkurranse. Lørdag ettermiddag var hun tilbake på friidrettsbanen med seier.

Siste nytt

 • Ødegaard scoret i Arsenal-seier

  Arsenal vant til slutt 2-0 mot Wolverhampton etter scoringer fra Leandro Trossard og Ødegaard.

  Belgiske Trossard sendte Arsenal i ledelsen like før pause, mens Ødegaard dukket opp på overtid og satte spikeren i kista.

  Dermed klatrer Arsenal opp på toppen av tabellen i Premier League, men de har en kamp mer spilt enn rivalene Liverpool og Manchester City,

  Premier League - Arsenal v Brentford, Martin Ødegaard
  Foto: David Klein / Reuters
 • Norge vant B-VM i paraishockey

  Norges landslag i paraishockey vant B-VM på hjemmebane og rykket opp etter 4-3-seier over Tyskland i siste kamp.

  Morten Varnes scoret vinnermålet i forlegning, og trener Ole Eskild Dahlstrøm kunne dermed juble for VM-opprykk på hjemmebane.

  Ole Eskild Dahlstrøm
  Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB
 • Lyon med råsterk snuoperasjon uten Hegerberg

  Ada Hegerberg var ikke i troppen, og det så blytungt ut for Lyon da de lå under 0–2 mot PSG i mesterliga-semifinalen lørdag kveld.

  Så snudde Hegerbergs lagvenninner kampen, og i løpet av seks magiske minutter fra det 80. il 86. minutt ble 0–2 til 3–2 i Lyon.

  Hegerbergs lag leder dermed 3–2 før returkampen i Paris om en uke.

Sendeplan

Kl. Program Kanal