Hopp til innhold

Ny siger for United

Anthony Martial, Marcus Rashford og Jadon Sancho scora då Manchester United slo Crystal Palace 3–1 tysdag. Laget er utan tap i sesongoppkøyringa.

Manchester United Crystal Palace
Foto: Asanka Brendon Ratnayake / AP

Sportsnyheter

Gareth Southgate

Skifta klesstil over natta – grunnen vekker oppsikt

Gareth Southgate går ned til den minste detalj for å kunne leie England til historisk EM-gull. Landslagssjefen meiner sjølv antrekket tel, medan klesdesignar fnyser av stilendringa.

Hysaj dukker

Ekspertene steilet etter Italias seiersmål: – Hva gjør du der?

Albania scoret tidenes raskeste EM-mål. Men da Italia avgjorde kampen, gjorde Elseid Hysaj en innsats som får stryk av ekspertene.

Rodri feller Bruno Petkovic på blank kasse.

Denne situasjonen splitter ekspertene: – Jeg er uenig

Skulle Rodri ha vært utvist? Det er det store spørsmålet etter Spanias nedsabling av Kroatia.

Siste nytt

 • Kunne avgjort NHL-sluttspillet - tapte 1-8

  Florida Panthers kunne ha avgjort årets NHL-sluttspill med seier over Edmonton Oilers natt til søndag norsk tid. I stedet ble de sendt hjem fra Canada med 1-8-tap i bagasjen.

  Florida var én seier unna å ta hjem Stanley Cup-tittelen, men ble i stedet fullstendig overkjørt av Edmonton. Svenske Mattias Janmark satte tonen tre minutter inn i kampen med kveldens første mål, og deretter rant målene inn i alle tre periodene.

  Edmonton vant 8-1, og holder dermed håpet om sluttspillsseier i live. Florida leder nå 3–1 i best av sju-serien. Tre strake nederlag de tre neste kampene er det eneste som kan stoppe Florida Panthers fra å vinne Stanley Cup for første gang.

  Panthers tapte finaleserien i 1996 og 2023. Edmonton Oilers er blitt NHL-mester fem ganger, men den siste tittelen kom i 1990. (NTB)

  Florida Panthers-spillerne sklir av isen etter 1-8-tapet mot Edmonton Oilers
  Foto: BRUCE BENNETT / AFP
 • Gretchen Walsh med ny verdensrekord på 100 meter butterfly

  Amerikanske Gretchen Walsh har svømt inn til ny verdensrekord på 100 meter butterfly.

  Det gjorde hun med tiden 55.18 sekunder i et semifinaleheat i kampen om å bli tatt ut til USAs OL-lag lørdag kveld.

  Walsh lå over et halvt sekund under svenske Sarah Sjöströms verdensrekord da hun var halvveis. Avsluttet sterkt og slo Sjöströms tid på 55.48 fra OL i Rio de Janeiro i 2016.

  Walsh holdt hånden foran munnen av overraskelse da hun så «WR» ved siden av navnet på resultattavlen.

  21-åringen fra Nashville i Tennessee, som konkurrerer for University of Virginia, skal delta i søndagens finaler i håp om å sikre sin første OL-deltakelse. (NTB)

  Gretchen Walsh reagerte med overraskelse da hun så resultattavle
  Foto: Darron Cummings / AP/NTB
 • OL-billetten glapp for Berntsen og Mol

  Norge tapte kvartfinalen mot Portugal i kontinentalcupsluttspillet i sandvolleyball. Dermed blir det ingen OL-billett på Hendrik Mol og Mathias Berntsen.

  Vinneren av sluttspillet i Latvia får en kvoteplass til OL, men etter å ha slått Polen og Sveits i gruppespillet torsdag og fredag, begge med seier i «golden set» etter en seier og et tap i de ordinære kampene, ble det stopp mot Portugal.

  Markus Mol og Jo Sunde ga Norge overtaket med seier 2-0 (21-11, 21-11) over Goncalo og Tomas Sousa, men Mol og Berntsen måtte se seg slått 1-2 (19-21, 21-18, 13-15) i en uhyre jevn kamp mot Portugals førstepar João Pedrosa og Hugo Campos.

  I golden set vant Pedrosa og Campos 15-11 over Mol og Berntsen, og dermed tok Portugal seg til semifinale mot Frankrike.

  (NTB)

  Austria Beachvolleyball Nations Cup
  Foto: Florian Schroetter / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal