Hopp til innhold

Ny seier til Minnesota Wild

Minnesota Wild vant 3-1 over Arizona Coyotes i en NHL-kamp tirsdag. Mats Zuccarello gikk poengløs av banen denne gangen.

Nordmannen har vært i god form etter at han kom tilbake fra skadeoppholdet i desember, og scoret i oppgjøret mot Vegas Golden Knights mandag.

Men onsdag noterte han seg ikke for noen målpoeng etter nesten 19 minutter på isen i oppgjøret mot Coyotes.

Istedenfor var det svenske Joel Eriksson Ek som sto for kampens eneste scoring i første periode.

I andre periode gikk Wild opp til 2-0 ved nok en svenske, Jonas Bodin, før Coyotes reduserte til 2-1 ved Logan Cooley i tredje periode. Deretter la Matt Boldy på til 3-1 for Wild.

Kampen var Minnesota Wilds fjerde seier på rad. (NTB)

Mats Zuccarello
Foto: Matt Blewett / Reuters

Siste nytt

 • Hovland med i seierskampen i PGA-mesterskapet

  Viktor Hovland spilte en solid runde fem under par under lørdagens 18 hull i majorturneringen PGA Championship.

  Dermed er nordmannen med i seierskampen før siste dag.

  Med dagens runde er Hovland på en foreløpig delt tredjeplass. Han er totalt 13 slag under par, mens lederne, Xander Schauffele og Colon Morikawa er 14 slag under par.

  Nordmannen kom til Louisville etter å ha gjort en ny trenerendring i jakten på fjorårsformen. Han har gjenopptatt samarbeidet med Joe Mayo, som hjalp ham til stor suksess i fjor.

  Hovland har vunnet en del store turneringer i sin karriere, men har aldri vunnet en major. Det kan han gjøre når turneringen avsluttes søndag.

  PGA Championship Golf, Viktor Hovland
  Foto: Matt York / AP
 • Kloster sesongåpnet med sisteplass

  Line Kloster var også på plass under Continental Gold Tour-stevnet i Los Angeles, og stilte på 400 meter hekk. Der endte hun sist med tiden 57,53 - noe som er langt bak både personlig rekord og EM- og OL-krav.

  Amerikanske Anna Cockrell vant med tiden 53,75.

  Line Kloster
  Foto: NTB
 • Sesongbeste av Guttormsen

  Stavhopper Simen Guttormsen leverte til sesongbeste med 5,70 i Continental Gold Tour-stevnet i Los Angeles lørdag. Nordmannen, som har en personlig rekord på 5,72, rev deretter tre ganger på 5,80.

  Den feilfrie rekka frem til 5,80 ga ham en delt andreplass, bak Ernest John Obiena. Stavstjerner som Chris Nilsen og Sam Kendricks var begge bak Guttormsen.

  EM-kravet i stav er på 5,75, mens OL-kravet er 5,82.

  Simen Guttormsen
  Foto: NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal