NRK Meny
Normal

Norsk seier i VM-åpningen

Ingrid Tørlen og Nila Håkedal slo sine danske motstandere greitt og gav Norge en fin start på sandvolleyball-VM i Stavanger.

Nila Håkedal og Ingrid Tørlen
Foto: Scanpix

Det norske paret var akkurat så overlegne som det var ventet, og slo Stine Andreasen og Lotte Vestergaard med sifrene 21-16, 21-17.

I første sett åpnet de norske forrykende, før det kladdet litt mot slutten. Men settseieren ble likevel så klar som 21-16.

I andre sett var utviklingen motsatt. Danskene holdt følge lenge, men mot slutten dro Håkedal og Tørlen fra. Sifrene ble 21-17 til slutt.

- Dette var steinbra, sa en fornøyd Ingrid Tørlen til NRK etter kampslutt. Hun mente det hadde gått akkurat så bra som de håpet.

- Jeg er glad og lettet. Det var nerver der ute, la hun til.

- Vi var best, men vi kunne aldri være helt sikre. Når de ligger bare et par poeng bak, kan alt skje, sier makker Nila Håkedal.

Begge var enige om at det var fantastisk å få åpne et VM på hjemmebane.

- Det er en spesiell stemning her i Stavanger. Det er en stor ære å få åpne en slik turnering, sier Tørlen.

Siste nytt

 • Hamilton nærmer seg ny VM-tittel

  Lewis Hamilton vant USA Grand Prix foran nærmeste utfordrer Sebastian Vettel.

  Nå skiller det 66 poeng de to imellom i VM-sammendraget. Alt tyder på at det er bare et tidsspørsmål før Hamilton har avgjort duellen.

  FOR-F1-GRAND-PRIX-OF-USA
  Foto: CLIVE MASON / AFP
 • Verdensmester mister trolig OL

  Den slovenske alpinisten Ilka Štuhec har røket korsbåndet og mister trolig OL i Pyeongchang. Štuhec tok i fjor VM-gull i utfor og vant også utforcupen for kvinner.

  Laster Twitter-innhold

Sendeplan

Kl. Program Kanal
4-4-2 Eliteserien fotball: Odd - Lillestrøm