Hopp til innhold

Norsk duo på delt sjuendeplass etter første omgang

Thea Louise Stjernesund og Mina Fürst Holtmann ligger på delt sjuendeplass i storslalåmrennet i canadiske Tremblant.

Petra Vlhova er i ledelsen. Den slovakiske alpinisten er 5 hundredelerforan Mikaela Shiffrin, men sveitsiske Lara Gut-Behrami holder tredjeplassen.

Stjernesund og Holtmann er 1,28 bak Vlhova.

Ragnhild Mowinckel var litt mer beskjeden i sin kjøring. Molde-kvinnen er 1,98 sekunder bak lederen på sin 18. plass.

Kristin Lysdahl kjørte ned til 19. plass fra et sent startnummer (58). Hun er 2,00 sekunder bak.

2. omgang starter 20.15.

(©NTB)

Thea Louise Stjernesund ned Mount Tremblant i Canada.
Foto: AP

Sportsnyheter

s

Basketak før norsk seier i Vasaloppet: – Fikk hjertet i halsen

Det ble en dramatisk avslutning på den 100. utgaven av Vasaloppet søndag. Rett før norske Torleif Syrstad gikk i mål til seier måtte vaktene slenge demonstranter i bakken.

Siste nytt

 • Kristoffersen og Steen Olsen på skuddhold i Aspen-slalåmen

  Henrik Kristoffersen og Alexander Steen Olsen ligger foreløpig som nummer tre og fire etter at 30 løpere har kjørt første omgang av slalåmrennet i Aspen.

  Det er riktignok en stor luke opp til de to i front. Franske Clément Noël leder med 27 hundredeler ned til sveitsiske Loïc Meillard, mens Kristoffersen er hele 1,07 sekunder bak.

  Steen Olsen følger fire hundredeler bak lagkompisen.

  Timon Haugan fikk det ikke til å sitte og ligger i skrivende stund på en foreløpig 17.-plass. Haugan er 2,37 sekunder bak franske Noël og ligger usikkert til med tanke på en plass i den andre omgangen.

  Enda tyngre gikk det for Atle Lie McGrath som kjørte ut, mens Sebastian Foss Solevåg er på 21. plass, 3,38 bak ledertiden. (NTB/NRK)

  WCup Mens Slalom Skiing
  Foto: Robert F. Bukaty / AP
 • Forfang like utenfor pallen i Lahti

  I et vindfullt renn i Lahti ble Johann André Forfang beste nordmann.

  Forfang, som vant i Willingen tidligere i år, lå på fjerdeplass etter den første omgangen. Etter et pent hopp på 126,5 meter i den andre omgangen tok nordmannen ledelsen og virket til å ha muligheten til å hoppe seg opp på pallen.

  Alle de tre gjenværende hopperne leverte imidlertid meget bra, og best var Jan Hörl som til slutt vant rennet 1,9 poeng foran Peter Prevc. Polske Aleksander Zniszczol ble nummer tre, 1,1 poeng foran Forfang.

  – Jeg kjenner på en liten skuffelse over at det akkurat glipper, men jeg er veldig fornøyd med hoppingen om dagen, sier Forfang til NRK etter rennet.

  Kristoffer Eriksen Sundal og Robert Johansson lå også begge inne topp ti etter den første omgangen, men falt på resultatlista i andre omgang. Istedenfor var det Marius Lindvik som ble nest beste nordmann på tolvteplass, mens Johannson ble nummer 15 og Sundal nummer 22. Halvor Egner Granerud endte på 23. plass.

  PS! Superveteranen Noriaki Kasai tok igjen verdenscuppoeng og ble nummer 28.

  Ski Flying World Championships - Men's Flying Hill
  Foto: LEONHARD FOEGER / Reuters
 • Leverkusen fortsatte seiersrekken – nærmer seg sitt første ligagull

  Leverkusen tok sin femte strake seier med 2-0 borte mot Köln i Bundesliga søndag. Laget har nå en luke på ti poeng på tabelltoppen.

  Forspranget gir Leverkusen en kjempemulighet til å sikre klubbens første Bundesliga-tittel. Ti kamper gjenstår av sesongen.

  Bayern München, som har vunnet det tyske seriemesterskapet de siste elleve sesongene, klarte bare 2-2 borte mot Freiburg fredag kveld.

  (NTB)

  Bayer Leverkusen
  Foto: Rolf Vennenbernd / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal