Norge sikret ett poeng

Uavgjortresultatet etter tredje periode sikrer Norge ett poeng. Vinneren av overtiden (eller en eventuell straffekonkurranse) får ett ekstra poeng. Overtidsperioden er straks i gang.

Siste nytt

 • Kritisk Guardiola: – Ingen bryr seg

  Manchester City-manager Josep Guardiola er kritisk til det intense kampprogrammet og bekymret for fotballspillernes helse.

  Manchester City har åtte kamper i vente innen utgangen av oktober, og i tillegg skal flere av Guardiolas stjerner spille landskamper innimellom et allerede tettpakket program.

  – Spillerne har hatt to ukers sesongoppkjøring, og nå må de spille hver tredje dag i elleve måneder. De er ikke maskiner, påpeker Guardiola, ifølge nyhetsbyrået DPA.

  – Ingen bryr seg om spillerne. Alle, Premier League, Uefa, de har beskyttet sin egen business og posisjon, fortsetter Citys spanske manager.

  City møter Arsenal i Premier League mandag. (NTB)

  pep
  Foto: Dave Thompson / AFP
 • Offensiv Ruud før Roland-Garros

  Casper Ruud slet med en vond arm da han røk ut i semifinalen i ATP 500-turneringen i Hamburg lørdag, men har tro på at han skal komme uthvilt til Roland-Garros.

  – Jeg får prøve å hvile og bygge overskudd før første kamp. Jeg satser på at det blir en god oppladning, sa Ruud til NTB etter lørdagens kamp i Hamburg.

  Årets tredje Grand Slam-turnering starter i Paris søndag. Det er ennå ikke bestemt når Casper Ruud møter Yuichi Sugita i 1. runde, men det blir tidligst mandag. Japaneren er nummer 93 på ATPs verdensranking. Der ligger Ruud offisielt på 30.-plassen, men mandag får han et opprykk til 25.-plass. (NTB)

  Davis Cup 2020
  Foto: Fredrik Hagen / NTB
 • Storseier for Deila

  Ronny Deila og New York City FC fikk en pangstart og vant til slutt 4–0 hjemme mot FC Cincinnati i MLS lørdag.

  Alexandru Mitritas scoring etter bare 30 sekunder la grunnlaget for en storseier i hjemmekampen.

  Senere i første omgang skulle svenske Anton Tinnerholm doble ledelsen for Deilas lag, før Mitrita scoret sitt andre mål og sørget for 3–0-ledelse til pause. Jesus Medina fastsatte sluttresultatet til 4–0 kort tid før slutt.

  – Vi var mer effektive i dag enn i de forrige kampene. Vi scoret tidlig, og det gjør det selvsagt lettere å score flere. Dette var et nytt steg i riktig retning, sa Deila på pressekonferansen etter kampen.

  New York City har vunnet seks av sesongens 14 kamper og er oppe på 5.-plass i MLS' østre avdeling. (NTB)

  Eliteserien fotball 2019: Vålerenga - Strømsgodset (2-0).
  Foto: Audun Braastad / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal