Hopp til innhold

Siste nytt

 • Warholm stiller til start i innendørs-VM

  Etter en runde i tenkeboksen har fartsfantomet Karsten Warholm bestemt seg for å stille til start på 400 meter flatt i innendørs-VM i Glasgow.

  Norges Friidrettsforbund opplyser om beslutningen i en melding.

  – Innendørs-VM lå opprinnelig ikke i årsplanen vår, men det kjennes nå riktig å sette hardtreningen på pause i noen dager og få kjent litt på konkurransenervene igjen, sier Warholm til friidrett.no.

  Warholms mor og manager Kristine Haddal opplyste til NTB tidligere i uken at Ulsteinvik-løperen ville vente med å ta en avgjørelse til torsdagens påmeldingsfrist.

  Da Norges Friidrettsforbund slapp uttaket torsdag, var Warholms navn med, men med en liten notis.

  «Karsten Warholm er påmeldt på 400 meter, siden påmeldingsfristen er torsdag 22. februar. Han vil ta en beslutning i løpet av helgen om han stiller i Glasgow», het det i meldingen. Søndag kveld bestemte han seg.

  27-åringens favorittøvelse 400 meter hekk står ikke på programmet i Glasgow. Mesterskapet går fra 1. til 3. mars. (NTB)

  Karsten Warholm
  Foto: Beate Oma Dahle / NTB
 • Liverpool vant ligacupen etter van Dijk-scoring

  Virgil van Dijk fikk en scoring annullert i ordinær tid, men i det 118. minutt nikket han inn målet som ga 1-0-seier over Chelsea i ligacupfinalen.

  Liverpool hadde nesten bare unggutter på banen da kampen nærmet seg straffesparkkonkurranse, men så løp han seg fri og stanget inn et hjørnespark fra Kostas Tsimikas.

  Med en fryktelig skadeliste måtte Jürgen Klopp gripe dypt etter innbyttere, og 18-åringen Jayden Danns hadde et par kjempesjanser i ekstraomgangene, først med en nikk som Djordje Petrovic vippet over mål. så på returen etter at Harvey Elliott i det 115. minutt nikket i stolpen.

  Etter at Chelsea var nær avgjørelse i de ordinære 90 minutter var Liverpool best i ekstraomgangene, og Chelsea-manager Mauricio Pochettino må fortsatt vente på sin første tittel i engelsk fotball.

  I stedet kunne Klopp juble for den første av fire mulige titler i sin siste sesong som Liverpool-manager. (NTB)

  Carabao Cup - Final - Chelsea v Liverpool
  Foto: MATTHEW CHILDS / Reuters
 • Grainger til NRK: Hegerberg usikker til Kroatia-kampen

  To dager før Norges nasjonsliga-skjebne skal besegles forteller landslagstrener Gemma Grainger at Ada Hegerberg er usikker til kampen.

  Hun deltok ikke på søndagens treningsøkt. Det gjorde heller ikke Caroline Graham Hansen eller landslagskaptein Maren Mjelde.

  – Jeg håper å ha både Ada og Maren klare til tirsdag. De hadde en hviledag i dag, men vi tar en ny vurdering mandag. Da vet vi nok mer, sier Grainger til NRK.

  Årsaken til usikkerheten rundt Hegerberg er en tøff takling hun ble utsatt for i den første kampen mot Kroatia. Det norske landslaget knuste Kroatia 3-0 i den første av to kamper som skal bestemme Norges fremtid i nasjonsligaen.

  Det gode resultatet til tross; det ble et par skår i gleden for Grainger, ettersom landslagets to store stjerner pådro seg skader.

  Hegerberg klarte å fortsette etter taklingen, men foten hennes må vurderes på nytt før Kroatia-kampen.

  Caroline Graham Hansen ble på sin side byttet ut rett etter sin scoring. For hennes del var det hamstringen som trøblet.

  På spørsmål om hun blir klar til tirsdagen, svarer Grainger:

  – Det er ikke mulig å si noe om ståa nå, det medisinske støtteapparatet kan ikke gi et svar før de har all informasjonen de trenger, og det tar tid. Vi håper å ha et svar mandag.

  Norges kamp mot Kroatia spilles i Stavanger tirsdag klokken 18.00. Kampen sendes på TV 2 og kan også følges på NRK Radio.

  Landskamp fotball kvinner Kroatia - Norge (0-3)
  Foto: Nikola Krstic / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal