Hopp til innhold

Nordstad Moen med sterk halvmaraton

Sondre Nordstad Moen sprang halvmaraton på 1.01.18 i polske Gdynia i dag. Det er den nest raskaste tida for ein nordmann nokosinne, og den sjuande beste av ein europear i år, melder friidrett.no.

– Det var vanskeleg å halde jamn fart i vinden, sa Moen.

Sondre Nordstad Moen
Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

Siste nytt

 • Billborn ferdig i Sarpsborg

  Sarpsborg 08 skiller lag med hovedtrener Stefan Billborn og assistenttrener Joachim Björklund. Partene er enige om å avslutte samarbeidet.

  Det opplyser Eliteserieklubben på sine nettsider.

  – Som klubb og trenerteam har vi jobbet hardt gjennom en sportslig krevende periode. Det er etter gode samtaler en gjensidig respekt om at dette er det rette å gjøre nå. Tiden er moden, sier daglig leder Raymond Fjeld.

  Svensken ble ansatt i Østfold-klubben i 2022. Klubben ligger for øyeblikket på nest sisteplass i Eliteserien, med bare tre seiere og ti poeng.

  – Vi vil takke Stefan og Jocke for et veldig godt samarbeid. De har vært flotte representanter for oss og stått fjellstøtt i gode og tyngre perioder, sier Fjeld.

  Klubben opplyser at Guillermo Molins og Dan-Atle Grønn skal lede treningene framover sammen med Dag Tore Bergerud, John Alvbåge og det fysiske trenerteamet. Klubben jobber med å få på plass en ny hovedtrener.

  Sarpsborg 08 endte på en åttendeplass i begge Billborns sesonger bak roret.

  Sarpsborg 08s trener Stefan Billborn
  Foto: NTB
 • Verstappen vant VM-løpet i Barcelona

  Max Verstappen tok seg forbi både Lando Norris og George Russell og kjørte inn til sin sjuende VM-seier for sesongen i formel 1-løpet i Barcelona søndag.

  Bare tre ganger denne sesongen har 26-åringen måttet gi tapt i kampen om førsteplassen. For to uker siden vant han løpet i Canada, og søndag fulgte han opp med sin andre strake seier. (NTB)

  VRWDsV-0oYY
  Foto: AP
 • Forbund: Albansk EM-spiller utestengt i to kamper for å ha sunget nasjonalistiske sanger med fansen

  Albania-spiller Mirlind Daku har fått to kampers utestengelse av Uefa, angivelig for å ha ledet an i nasjonalistiske sanger etter kampen mot Kroatia.

  Det skriver nasjonens fotballforbund i en pressemelding.

  Daku ble byttet inn mot slutten av kampen mot kroatene og har bare spilt seks minutter i EM.

  Han går glipp av lagets siste kamp i EM-gruppespillet mot Spania. (NTB)

  F7ypjyjuiXU
  Foto: AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal