Siste nytt

 • Skuffet i Crans Montana

  Ragnhild Mowinckel og Kajsa Vickhoff Lie endte begge langt bak suverene Sofia Goggia i verdenscuputforen i Sveits fredag.

  Storfavoritten Sofia Goggia leverte en strålende omgang, ledet på alle mellomtidene og holdt samtlige av konkurrentene bak seg.

  Kajsa Vickhoff Lie ble nummer 18 til sutt, mens Mowinckel endte nede på en 32. plass.

  Women's Super G
  Foto: Eric Gaillard / Reuters
 • Lægreid på pallen igjen

  Det ble russisk seier til Aleksandr Loginov på normaldistansen for skiskytterne, men likevel en sterk norsk laginnsats i Anterselva. Sturla Holm Lægreid ble nummer to, Vetle Sjåstad Christiansen nummer sju, Erlend Bjøntegaard nummer ni og Johannes Thingnes Bø nummer ti.

  – Jeg synes det er kjempegøy, det betyr så mye for meg. Det blir noen slurveskudd, men alt i alt er jeg fornøyd med 18 treff. Jeg er veldig fornøyd med at jeg ikke gikk på en smell her i høyden og gikk jevne runder, sa Sturla etter andreplassen.

  Franske Quentin Fillon Maillet ble nummer tre.

  APTOPIX Germany Biathlon World Cup
  Foto: Matthias Schrader / AP
 • Stygt fall preget Kitzbühel-utforen

  Beat Feuz vant utforen i Kitzbühel fredag, mens Kjetil Jansrud skuffet fra startnummer 1.

  Det som dessverre ble den største overskriften fra rennet var Urs Kryenbuehl stygge fall rett før han skulle kjøre i mål.

  Sveitseren hadde en fart på 145 kilometer i timen inn mot målhoppet. Der kom han helt ut av balanse og stupte fremover ned mot mål. Han traff snøen med hodet først og skled inn over mållinjen.

  Fra NRKs ståsted i Kitzbühel kunne man se at sveitseren prøvde komme seg opp selv før helsepersonellet kom til utsetning. Han var altså ved bevissthet etter fallet.

  Lagkamerat Carlo Janka var likevel rystet etter å ha sett fallet.

  – Det er et tøft hopp. Man kommer med 140–150 kilometer i timen, og det skal lite til før det går galt. Det var bare et spørsmål før noen skulle falle stygt der, sier Janka til NRK.

Sendeplan

Kl. Program Kanal