Sportsnyheter

Oppgitt Sterling reagerte på kritisk spørsmål

Raheem Sterling ble dagens helt for England. Etter kampen måtte han svare på om han fortjente plassen i det stjernespekkede laget.

Siste nytt

 • Dansk profil snakker om dramaet

  Martin Braithwaite er den første danske spilleren som snakker ut etter gårsdagens drama. Christian Eriksen kollapset på banen, og fikk hjertestans.

  Braithwaite kommer med støttemelding til sin lagkamerat på Twitter, og sier han er takknemlig for at det har gått bra.

  – Gårsdagen var et av de mest skremmende øyeblikkende i mitt liv. Mine tanker er hos Christian, hans kone, barn og familie, skriver Barcelona-spilleren.

  Danmark, Christian Eriksen
  Foto: Friedemann Vogel / AFP
 • Tilskuer alvorlig skadd på Wembley

  En tilskuer ble alvorlig skadd da han falt fra en tribuneseksjon ned på seter og betong i en lavere seksjon under søndagens EM-kamp på Wembley.

  Det melder London-avisen Evening Standard , som fra en talsperson for stadion har fått bekreftet at tilskueren er fraktet til sykehus der tilstanden beskrives som alvorlig.

  Hendelsen skjedde rett etter avspark i kampen mellom England og Kroatia.

  Britain England Croatia Euro 2020 Soccer
  Foto: Catherine Ivill / AP
 • Ingen norske OL-deltakere i karate

  Norge reiser til OL i Tokyo uten karateutøvere. Ingen av de norske nådde opp i helgens globale kvalifisering i Paris.

  Andrine Hilton fikk en fin start i kumite +61-kilosklassen. Hun vant sine to første kamper søndag, men kom til kort mot Melissa Bratic. Canadieren vant 3-0.

  Siste mulighet via en rekvalifisering forsvant da Bratic selv røk ut i semifinalen.

  OL-drømmen brast for Adrian Lopez Salas i første runde i +75-kilosklassen. Nordmannen tapte 0-2 for Aliaksej Vodtsjyts fra Hviterussland. I likhet med Hilton fikk han ingen ny sjanse via rekvalifiseringen.

  Lørdag tapte Bettina Alstadsæther knepent 2-3 for ungarske Aleksandra Ilankovic i en rekvalifiseringsrunde. Før det både tapte og vant hun en kamp i kumite 61-kilosklassen.

  Team Tokyo OL 2020
  Foto: Heiko Junge / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal