NRK Meny
Normal

Middels åpning av Bjørnstad

Golfproffen Henrik Bjørnstad hadde ingen stor dag da han torsdag var tilbake på PGA-touren.

Henrik Bjørnstad
Foto: Harry How / AFP

Bjørnstad gikk førsterunden på to slag over par og ligger på delt 57.-plass.

Med tre bogeyer på hull fire, fem og sju, tapte han verdifullt terreng på første halvdel av runden, selv om han fikk birdies på hull tre og ni.

På de siste ni hullene hadde han en bogey og gikk resten på par. Nordmannen kvalifiserte seg mandag, men skuffet noe spillemessig da han fikk sjansen med de beste igjen.

Bjørnstad spiller til daglig på nest øverste nivå i amerikansk proffgolf. Luke Donald leder turneringen i Florida. Engelskmannen gikk seks slag under par. Turneringen avsluttes søndag.

Siste nytt

 • Norge slår Spania i fotball-EM

  Det norske J19-landslaget i fotball åpnet EM med 2–0-seier over Spania. Andrea Norheim ble tomålsscorer i første omgang. Og selv om spanjolene hadde ballen mye av kampen, forsvarte de norske jentene seg godt. Neste kamp for J19-laget er mot Frankrike.

  Laster Twitter-innhold
 • Klar for Tour de France-lag

  Anders Skaarseth skal sykle for det franske profflaget Cofidis fra 1. august. Det har TV 2 fått bekreftet av en rekke kilder tett på 23-åringen. – Det er en spennende mulighet for Anders, sier sykkelsjefen i Uno-x, Jens Haugland til TV 2.

  SYKKEL-VM BERGEN 2017.
  Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
 • Raw Air-deltakelse fremdeles uklart

  Det er fortsatt usikkert om hoppjentene får delta i Raw Air til vinteren. OL-vinner Maren Lundby håper Norges Skiforbund får inn nok penger til å ta med hoppjentene. – For oss som legger sjela vår i denne idretten, vil det bety svært mye, sier hun.

  Hopp landslagene menn og kvinner i VM-sesongen blir offentliggjort.
  Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Tour de France: 11. etappe
Sport i dag
X Games Minneapolis -- Menn Skateboard Vertical kvalifisering