NRK Meny
Normal

Middels åpning av Bjørnstad

Golfproffen Henrik Bjørnstad hadde ingen stor dag da han torsdag var tilbake på PGA-touren.

Henrik Bjørnstad
Foto: Harry How / AFP

Bjørnstad gikk førsterunden på to slag over par og ligger på delt 57.-plass.

Med tre bogeyer på hull fire, fem og sju, tapte han verdifullt terreng på første halvdel av runden, selv om han fikk birdies på hull tre og ni.

På de siste ni hullene hadde han en bogey og gikk resten på par. Nordmannen kvalifiserte seg mandag, men skuffet noe spillemessig da han fikk sjansen med de beste igjen.

Bjørnstad spiller til daglig på nest øverste nivå i amerikansk proffgolf. Luke Donald leder turneringen i Florida. Engelskmannen gikk seks slag under par. Turneringen avsluttes søndag.

Siste nytt

 • Sjokktap for Liverpool

  Bunnlaget Swansea sørget for en aldri så liten sensasjon i Premier League da laget slo Liverpool 1-0 mandag. Alfie Mawson scoret målet for Swansea etter 40 minutters spill.

  Premier League - Swansea City vs Liverpool
  Foto: Matthew Childs / Reuters
 • Frankrike overlegne mot Serbia

  Frankrike var i perioder helt overlegne mot Serbia og vant til slutt 39-30 i EM-kampen i håndball mandag. Seieren gjør at franskmennene er så godt som sikret semifinaleplass før kampen mot Kroatia onsdag.

  Frankrike håndball-EM
  Foto: Darko Bandic / AP
 • FIFA vil bruke videodømming

  Det blir innført videodømming (VAR) under sommerens fotball-VM, bekrefter Det internasjonale fotballforbundet. Allerede under VM i 2014 ble det brukt mållinjeteknologi. Nå tar FIFA et steg videre. Den endelige beslutningen om å åpne for VAR tas 2. mars.

  Gianni Infantino
  Foto: Alexander Nemenov / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal