Siste nytt

 • Tapte kvalifiseringen i bryte-EM

  Den norske bryteren Exauce Mukubu tapte 0-9 for tyske Michael Widmayer i kvalifiseringen i EM i Polen fredag. Mukubu, som bryter i 77-kilosklassen, har håp om rekvalifisering til åttedelsfinalen, men det avhenger av at Widmayer tar seg til finale.

  EM-gullvinner Morten Thoresen hjem til Norge
  Foto: Heiko Junge / NTB
 • Dette blir de nye EM-byene

  Kampene som skulle blitt spilt Bilbao og Dublin i sommerens fotball-EM, har nå blitt flyttet til Sevilla og St. Petersburg. I tillegg får Wembley en ekstra åttedelsfinale. Det bekrefter Det europeiske fotballforbundet (Uefa) i en pressemelding fredag.

  Uefa krever at EM-vertsbyene skal kunne ta i bruk minst 25 prosent av tilskuerkapasiteten på arenaene tross koronapandemien. Det kunne verken Bilbao eller Dublin garantere for, fordi de hindes av lokale koronarestriksjoner.

  General view of Estadio La Cartuja de Sevilla - Euro 2020 Stadium
  Foto: Jon Nazca / Reuters
 • Unntakstilstand tre måneder før OL

  Tre måneder før Tokyo-OL skal åpnes erklærte japanske myndigheter unntakstilstand for hovedstaden i kampen mot koronaviruset.

  Statsminister Yoshihide Suga opplyser at unntakstilstanden gjelder for Tokyo og tre andre områder: Osaka, Kyoto og Hyogo.

  Håpet er at grepet skal stanse det siste oppsvinget i antall smittetilfeller. Unntakstilstanden skal i første omgang vare fra 25. april til 11. mai.

  Japan Olympics
  Foto: Philip Fong / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal