Hopp til innhold

Maskerte menn angrep kjæresten til Kluivert

Valencia-spiller Justin Kluiverts partner fikk et ublidt møte med maskerte menn torsdag. Hun skal ha blitt slått, og tyvene stjal for flere millioner kroner.

Det skriver den spanske storavisen Marca , som har fått bekreftet situasjonen av spillerens klubb, Valencia.

Ranerne benyttet muligheten onsdag kveld, da Kluivert var på tur til Mallorca for å spille sesongens nest siste bortekamp. Oppgjøret spilles torsdag.

I 24-åringens fravær tok gjerningsmennene seg inn i familiens hjem da Kluiverts kjæreste kom tilbake fra en tur med hunden. Ranerne skal ha slått henne og tatt med seg smykker og klokker til en verdi av 200.000 euro. Det tilsvarer 2,4 millioner norske kroner.

Spillerens partner skal ha kommet fra det uten store skader, men skal ifølge Marca ha fått sjokk og fått noen mindre fysiske skader. (NTB)

Spain Soccer La Liga
Foto: Alberto Saiz / AP

Siste nytt

 • EM-sølv til Fosser

  Kasper Harlem Fosser tok kommandoen fra start i gatene i italienske Verona, men inn mot mål valgte han en annen vei enn flere av konkurrentene. Og i mål var han fire små sekunder bak Matthias Kyburz fra Sveits.

  Det holdt til sølv for nordmannen, for finske Tuomas Heikkila var ett sekund bak Fosser.

  24-åringen har ikke hatt den beste oppkjøringen til mesterskapet, for grunnet en skade i lysken har han måtte velge bort løping på flatt underlag i høy fart. Nylig vant han likevel motbakkeløpet Oslos Bratteste.

  Kasper Fosser
  Foto: NTB
 • Klopp om VAR-kaoset: - Burde ført til omkamp

  Liverpool-manager Jürgen Klopp sier at han mener det bør spilles omkamp mot Tottenham etter VAR-skandalen sist helg.

  Liverpool fikk underkjent et mål i førsteomgangen på stillingen 0-0. Det viste seg å være en gal avgjørelse. Det viste TV-bildene klart, men dommere og VAR-teamet fanget det ikke opp.

  Tottenham vant kampen etter seiersmål på overtid. Liverpool avsluttet oppgjøret med ni mann etter to utvisninger.

  – Jeg mener at dette burde ført til omkamp, men det kommer høyst trolig ikke til å skje. Det har vel aldri før skjedd, men derfor mener jeg at det bør bli omkamp, sa Klopp u nder en pressekonferanse onsdag.

  – Jeg er ikke sint på dommerne og synes ikke vi skal gå mer etter dem. De gjorde en feil, og de sov sikkert ikke særlig godt natt til mandag, fortsatt Klopp.

  Liverpool skal spille europaligakamp hjemme mot belgiske Union St.Gilloise torsdag. (NTB)

  Jürgen Klopp
  Foto: Reuters
 • AP: Fifa åpner for deltakelse fra russiske ungdomslag

  Nyhetsbyrået AP melder at Det internasjonale fotballforbundet (Fifa) vil åpne opp for deltakelse fra russiske ungdomslandslag.

  AP har fått informasjon om dette fra Fifa-kilder. Disse ønsker ikke å bli sitert med navn.

  Fifa-styret skal ha et digitalt møte onsdag. Der blir Russland-spørsmålet sentralt. Lag fra Russland har vært utelukket fra Fifa-turneringer som følge av krigen i Ukraina.

  I forrige uke åpnet Det europeiske fotballforbundet (Uefa) for at Russland kan stille med 17-årslandslag for gutter og jenter i kvalifiseringer. (NTB)

  Russland fifa
  Foto: AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Sportsvideoer
Spiller nå
Hovland med hole-in-one - bilder med tillatelse fra Viaplay 01:16
Neste