Hopp til innhold

Martin Ødegaard tilbake på Arsenal-trening

Martin Ødegaard er tilbake i trening med Arsenal foran helgens byderby mot Brentford. Det viser bilder lagt ut på klubbens nettsted.

Bildene fra treningen torsdag ettermiddag viser at Ødegaard ikke bare er på treningsfeltet med de andre, men at han er med i spillsekvensene.

Ødegaard har mistet flere klubbkamper og begge landskampene under den nylig avsluttede landslagssamlingen. Han har slitt med hofteproblemer og skal også ha fått en hodesmell på trening som førte til at han måtte gjennomgå protokoll for hjernerystelse.

Bildene fra treningsfeltet London Colney skaper forventninger om at Arsenal-kapteinen kan være tilbake på banen allerede lørdag. (NTB)

Martin Ødegaard
Foto: NTB

Siste nytt

 • Simen Hegstad Krüger forskjølet - står over NM på Beitostølen

  Simen Hegstad Krüger (Lyn Ski) blir ikke å se på ski-NM på Beitostølen i helga.

  – Simen har i etterkant av verdenscupen i USA pådratt seg en forkjølelse og må dessverre stå over NM, sier landslagslege Ove Feragen.

  30-åringen har slitt mye med sykdom denne sesongen, og stod blant annet over Tour de Ski nettopp av den grunn.

  Sesongåpning langrenn Beitostølen
  Foto: Geir Olsen / NTB
 • Molde kan hjelpe rivalene til Europa: – Vil gjøre noe med dynamikken

  Moldes avansement i conferenceligaen gjør at Norge kan få direkteplass til Champions League og ytterligere et femte lag til Europa.

  Moldes overbevisende seier mot Legia Warszawa betyr at håpet lever for norsk fotball. Bodø/Glimt tapte på sin side en thriller mot Ajax.

  For øyeblikket ligger Norge på 15.-plass på rankingen til Det europeiske fotballforbundet (Uefa), også kjent som Uefa-koeffisienten. En 15.-plass etter sesongslutt vil bety fem lag inn i Europa fra 2025/26-sesongen.

  Leif Øverland er administrerende direktør i Norsk Toppfotball (NTF). Han mener nok en Europa-plass bør gjøre noe med stemningen i styrerommene til eliteserieklubbene.

  – Det vil gjøre noe med dynamikken, sier Øverland til NTB.

  – Om man ikke har en europeisk ambisjon for de ti-tolv lagene med størst budsjett, griper man ikke muligheten. Det er jo faktisk mulig, mener han.

  Øverland viser til utviklingen til Bodø/Glimt. Norges beste lag sist sesong var nede i 1. divisjon så sent som i 2017.

  – Glimt hadde jo ikke noe større budsjett enn de andre da de begynte sin reise.

  Danmark med FC København i mesterligaen er like foran Norge på rankingen. Israel som har to lag igjen i Europa-spill, ligger på 16.-plass.

  (NTB)

  tjlYmkjcWWc
  Foto: AP
 • Magnus Abelvik Rød forlater Kolstad etter sesongen

  Magnus Abelvik Rød (26) forlenger ikke med Kolstad og skal fra sommeren av spille for ungarske Szeged.

  Landslagsprofilens overgang bekreftes av Szeged på Instagram.

  – Jeg gleder meg veldig til å være med dere neste sesong. Vi sees snart, sier Rød i en videomelding.

  TV 2 meldte om saken først.

  Szeged har trappet opp satsingen og spiller i Kolstads gruppe i Champions League. Det ungarske laget er videre fra gruppespillet når to runder gjenstår, mens trønderne trenger et lite mirakel for å sikre avansement.

  Det har lenge ligget an til at Rød kom til å forlate Kolstad etter kun én sesong i klubben. Han spilte i tyske Flensburg-Handewitt fra 2017 til 2023.

  I EM i januar pådro Rød seg et brudd i mellomfoten og er ute i noen måneder.

  361SslYXYHY
  Foto: NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal