Hopp til innhold

Marerittet fortsetter for Vålerenga

Tobias Lauritsen sørget for at Vålerenga-krisen fortsatte da Odd vant 1–0 søndag kveld.

Sist Vålerenga vant en kamp i Eliteserien var 3-1-seieren borte mot Sandefjord 8. mai. Siste hjemmeseier var 24. april. Oslo-laget ligger nå på kvalikplass.

Eliteserien i fotball 2022: Aalesund - Vålerenga (2-2)
Foto: Geir Olsen / NTB

Sportsnyheter

3Ry212LE9OE

Mener Graham Hansen bør vinne Gullballen etter finalebragd: – Tallene taler for seg selv

Ingrid Syrstad Engen og Caroline Graham Hansen kunne juble for mesterligatriumf etter å ha slått Lyon 2–0 lørdag. Nå mener flere eksperter at sistnevnte bør vinne gullballen.

Siste nytt

 • Henrik Ingebrigtsen misset nok en gang på EM-kravet

  Henrik Ingebrigtsen kjemper en innbitt kamp for å få en billett til EM, men lørdag misset han på kvalifiseringstiden. Under et stevne i Brussel sprang han inn til tiden 13.26,92. EM-kravet ligger på 13.20,00.

  Han har fortsatt et lite halmstrå å gripe etter. For han har klart EM-kravet i 2023, men forbundet vekter resultater fra 2024 tyngre. Dermed tyder alt på at han må komme seg under den magiske 13.20-grensen for å komme seg til Roma.

  Han ble tidlig løpt fra hovedfeltet, og kom til slutt inn på en 14.-plass. Franskmannen Yann Schrub vant løpet på tiden 13.04,20.

  Jakob Ingebrigtsen og Narve Gilje Nordås er selvskrevne på 5000-meterlaget under EM i Roma som sendes på NRK fra 7. til 12. juni. Norge har allerede fire utøvere som er kvalifisert, men det er kun to ledige plasser igjen.

 • Kashafali med seier – slo tilbake etter VM-bronsen

  Salum Kashafali sprang inn til seier på 100-meteren i Eugene, USA. Han tilbakela distansen på tiden 10,80. Dette er et lite stykke bak hans personlige rekord som er på 10,37, satt under Bislett Games i 2023. Med det slo han også tilbake etter VM-nedturen da han sprang inn til bronse under para-VM i Japan.

  Italienske Maxcel Amo Manu ble nummer to, kun to hundredeler bak nordmannen. Sherman Isidro Guity Guity sprang inn til tredjeplass, syv hundredeler bak.

  Norske Vegard Dragsund Sverd sprang også 100-meterfinalen, han løp inn til tiden 11,21 og tok med det sjetteplassen.

  PS! Jakob Ingebrigtsen springer én engelsk mil i Diamond League-stevnet fra Eugene klokken 23:52 norsk tid.

  Bislett Games 2023
  Foto: Fredrik Varfjell / NTB
 • Golfprofilen Grayson Murray er død

  Murray ble bare 30 år gammel. Dødsårsaken er ikke kjent.

  – Vi er knust over å måtte dele at Grayson Murray gik bort i dag tidlig. Jeg er tom for ord, sier PGA Tour-toppen Jay Monahan i en uttalelse.

  Murray trakk seg fra andre runde av Charles Schwab Challenge fredag på grunn av sykdom.

  0pML_bW0-as
  Foto: AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal