Hopp til innhold

Mann knivdrept utenfor Tottenhams hjemmebane

Politiet i London har startet etterforskning etter at en mann søndag ble knivstukket til døde utenfor Tottenhams stadion. Klubben bistår politiet i saken.

Politiet bekrefter drapsetterforskningen overfor avisen The Independent. Foreløpig er ingen arrestert.

Tottenham skriver på sin side i et innlegg på X at klubben gjør alt den kan for å bistå politiet i saken. Etterforskningen er angivelig av «største betydning».

«Slik situasjonen er nå, vil ettermiddagens Premier League-oppgjør mot Nottingham Forest gå som planlagt, men nordenden mot Worcester Avenue og hele Northumberland Park Road vil forbli stengt gjennom hele kampen», heter det i meldingen fra Premier League-klubben.

Søndag morgen ble politi- og ambulansetjenesten tilkalt etter at en mann ble funnet med en rekke stikkskader utenfor Tottenham Hotspur Stadium. Til tross for at hjerte- og lungeredning ble gjennomført, ble mannen til slutt erklært død på stedet.

– Våre tanker går til mannen som på tragisk vis har mistet livet. Jeg kan forsikre lokalbefolkningen om at spesialetterforskere undersøker og gjør alt i sin makt for å finne ut hva som skjedde med ham, og for å identifisere og arrestere de ansvarlige, sier etterforskningsleder Stephen Johnston-Keay ifølge The Independent. (NTB)

V41USdTXPeM
Foto: AP

Siste nytt

 • Millwall-keeper Matija Sarkic er død

  Montenegros landslagsmålvakt Matija Sarkic er død, 26 år gammel. Ifølge medier skal han ha blitt akutt syk på ferie i hjemlandet.

  – Klubben er fullstendig knust over nyheten om at Matija Sarkic er død. Alle i klubben sender vår kjærlighet til Matijas familie og venner, skriver Millwall på sine nettsider.

  Sarkic er født i Montenegro, men tok tidlig steget ut av landet i jakten på profflivet. Han signerte først for belgiske Anderlecht før han flyttet til England i 2017.

  Tre år senere ble han plukket opp av Premier League-klubben Wolverhampton og ble i etterkant lånt ut til en rekke klubber. I fjor sommer signerte han for Championship-klubben Millwall på en permanent avtale. (NTB)

  suayPzrTwnQ
  Foto: NTB
 • PSG signerte russisk landslagskeeper

  Matvej Safonov (25) er klar for å gi Gianluigi Donnarumma kamp om keeperplassen i Paris Saint-Germain.

  Russeren har signert en kontrakt med den franske hovedstadsklubben til 2029, skriver PSG på X.

  Safonov kommer fra den russiske klubben Krasnodar, hvor han har spilt i hele sin proffkarriere. Etter fem år på A-laget er fasiten 175 kamper.

  25-åringen har også notert seg for 14 A-landskamper for Russland.

  (©NTB)

  LzQafmbYJcU
  Foto: AFP
 • Lallana returnerer til Southampton: – Føles riktig

  Adam Lallana (36) gjør vender tilbake til Southampton ti år etter at han forlot klubben til fordel for Liverpool.

  Det bekrefter klubben på X.

  – Jeg visste med en gang at det føltes riktig, sier 36-åringen.

  Lallana gjorde proffdebuten sin i Southampton i 2006 og har siden spilt for klubber som Bournemouth, Liverpool og Brighton.

  I sin forrige periode i Southampton noterte briten seg for 60 mål og 45 målgivende på 265 kamper. Det sikret han en overgang til Liverpool i 2014, hvor han var fram til 2020. Da gikk turen videre til Brighton, som han har spilt for til og med forrige sesong.

  Southampton rykket forrige sesong opp til Premier League etter t de slo Leeds 1–0 i opprykksfinalen.

  (©NTB)

  NfY-j2lbpRU
  Foto: JOHN SIBLEY / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal