Hopp til innhold

Manchester United videre i FA-cupen med sein scoring

Med ett minutt igjen av ordinær tid styrte Casemiro et frispark i mål og sikret Manchester United avansement i FA-cupen med 1-0-seier over Nottingham Forest.

VAR-teamet måtte i aksjon da det var en mulighet for en offside i forkant av målet, men det ble godkjent.

FA-cupen er Manchester Uniteds siste realistiske håp om et trofé denne sesongen. Laget røk i gruppespillet av mesterligaen og ligger på sjetteplass i Premier League.

På søndag er det duket for Manchester-derby når trener Erik ten Hag og co. tar turen til byrival Manchester City.

I kvartfinalen venter nok en toppkamp for ten Hags mannskap. De tar i mot serieleder Liverpool i kvartfinalen i FA-cupen.

(NTB)

brm0n4tGvew
Foto: AP

Siste nytt

 • Hovland med i seierskampen

  Viktor Hovland spilte en solid runde to under par under lørdagens 18 hull i majorturneringen PGA Championship.

  Dermed er nordmannen med i seierskampen før siste dag.

  Hovland har gått runden sin to under par så langt, noe om plasserer han på en foreløpig delt sjetteplass. Han er totalt 11 slag under par, mens lederen, Xander Schauffele er 15 slag under par.

  Nordmannen kom til Louisville etter å ha gjort en ny trenerendring i jakten på fjorårsformen. Han har gjenopptatt samarbeidet med Joe Mayo, som hjalp ham til stor suksess i fjor.

  Hovland har vunnet en del store turneringer i sin karriere, men har aldri vunnet en major. Det kan han gjøre når turneringen avsluttes søndag.

  PGA Championship Golf, Viktor Hovland
  Foto: Matt York / AP
 • Kloster sesongåpnet med sisteplass

  Line Kloster var også på plass under Continental Gold Tour-stevnet i Los Angeles, og stilte på 400 meter hekk. Der endte hun sist med tiden 57,53 - noe som er langt bak både personlig rekord og EM- og OL-krav.

  Amerikanske Anna Cockrell vant med tiden 53,75.

  Line Kloster
  Foto: NTB
 • Sesongbeste av Guttormsen

  Stavhopper Simen Guttormsen leverte til sesongbeste med 5,70 i Continental Gold Tour-stevnet i Los Angeles lørdag. Nordmannen, som har en personlig rekord på 5,72, rev deretter tre ganger på 5,80.

  Den feilfrie rekka frem til 5,80 ga ham en delt andreplass, bak Ernest John Obiena. Stavstjerner som Chris Nilsen og Sam Kendricks var begge bak Guttormsen.

  EM-kravet i stav er på 5,75, mens OL-kravet er 5,82.

  Simen Guttormsen
  Foto: NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal