Solskjær slapp med skrekken: – Vi må se ut som et lag igjen

Ole Gunnar Solskjær var tydelig frustrert da United rotet bort ledelsen og måtte ut i ekstraomganger for å slå tabelljumbo Norwich i kvartfinalen i FA-cupen.

g80pacW1FUs

PÅ TRIBUNEN: Ole Gunnar Solskjær så lenge skeptisk ut fra sidelinjen i FA-cup kvartfinalen der United til slutt vant 2-1 etter to ekstraomganger.

Foto: CATHERINE IVILL

Laster innhold, vennligst vent..

– Vi må se ut som et lag, ropte United-manager Solskjær utover et publikumstomt Carrow Road etter at Norwich kom til en god skuddmulighet like før ordinær tid.

Da sto det 1–1 og Uniteds drøm om seier i FA-cupen levde farlig.

I en kamp hvor Manchester United ville spare sine stjernespillere, endte det med at Solskjærs menn måtte ut i ekstraomganger for å sikre avansementet til semifinale. I det 118. minutt avgjorde kaptein Harry Maguire kampen som endte 2-1.

– Sånn er cup-fotball. Spillet var ikke det beste, men jeg følte at vi holdt på ballen selv om vi ikke truet og skapte sjanser. Vi er strålende fornøyde med å ta oss videre til semifinalen, og så er det gøy at Harry Maguire scorer det avgjørende målet, sa Ole Gunnar Solskjær til BBC etter kampslutt.

Doven første omgang

United, som med sin sjetteplass i den engelske ligaen burde tatt føring fra start, sørget for en usedvanlig tam start på kvartfinalen i FA-cupen.

Etter hvilen våknet imidlertid Solskjærs menn. Etter to brente sjanser satt den endelig for rødtrøyene. Shaw slo inn mot Mata, men ballen spratt i stedet til tidligere Lyn-spiller Odion Ighalo som scorer sitt tredje FA Cup-mål. 1–0 til gjestene.

udLhC0xB1T0

Tidligere Lyn-spiller Odion Ighalo satt Manchester United sitt eneste mål i ordinær spilletid.

Foto: CATHERINE IVILL / Reuters

Solskjærs gjorde flere bytter etter 3–0 seieren over Sheffield United, stallen til kristiansunderen begynner å se svært bred ut når både Rashford, Pogba og Martial på benken fra start.

Selv med stjerner som Marcus Rashford byttet inn på banen klarer Norwich å utligne på hjemmebane. Todd Cantwell scoret på lekkert vis fra distanse og sørget for at lagene var like langt.

Direkte rødt kort

Norwich fikk et skudd for baugen da Timm Klose fikk direkte rødt kort. Vertene var inne i sin beste periode, og klarer ikke å opprettholde samme press.

Det ble en lang dag på jobb for lagene som har et tett kampprogram.

Tim Krul gjorde det vanskelig for United i andre ekstraomgang. Nederlenderen stenger buret fullstendig til tross for gode sjanser for rødtrøyene.

Kaptein Harry Maguire ble matchvinner i det 118 minutt, da han kastet seg frem og sørget for at gjestene vant 21.

– Vi er strålende fornøyde med å ta oss videre til semifinalen, også er det gøy at Harry Maguire scorer det avgjørende målet, sa Ole Gunnar Solskjær til BBC etter kampslutt.

ZkzXl9JiwdY

Kaptein Harry Maguire tok ansvar og sendte United videre til semifinalen. Her sammen med Paul Pogba.

Foto: CATHERINE IVILL

Siste nytt

 • Coe hardt ut mot Russland

  Russisk friidrett har ikke betalt en dopingbot på 960 millioner kroner ilagt av Det internasjonale friidrettsforbundet. Fristen gikk ut onsdag.

  Det russiske friidrettsforbundet var ilagt en kraftig bot på ti millioner dollar som følge av flere dopingsaker. Derfor har de også vært utestengt fra internasjonale konkurranser siden 2015.

  Halvparten av boten skulle vært betalt innen 1. juli. Det har ikke russerne gjort, og det får den internasjonale friidrettspresidenten Sebastian Coe til å se rødt.

  – RusAF svikter sine egne utøvere grovt, sier Coe i en pressemelding, ifølge NTB.

  Selv om Russland har vært utestengt fra friidrettsvarmen, har utøvere som beviselig er rene hatt muligheten til å konkurrere under nøytralt flagg. Den muligheten kan nå ryke.

  – Vi er veldig skuffet over den manglende fremgangen RusAF viser, sier Coe.

  azxn66B0z6I
  Foto: FABRICE COFFRINI
 • Helomvending om alpin-VM

  Det italienske skiforbundet ville ha alpin-VM i Cortina d'Ampezzo utsatt fra 2021 til 2022 på krunn av koronapandemien. Nå er det klart at mesterskapet går som opprinnelig oppsatt. Det opplyser Det internasjonale skiforbundet torsdag, ifølge NTB.

  xxDOitkVWlA
  Foto: Gabriele Facciotti / Gabriele Facciotti
 • Dommar vedgår feil utvisning

  Dommar Marius Hansen Grøtta vedgår at han truleg skulle greidd seg med gult kort då Odds Espen Ruud fekk marsjordre mot Bodø/Glimt onsdag.

  Ruud blei utvist etter berre 15 minutt.

  – Men sett i ettertid kunne han fått gult kort der, seier Grøtta til Varden.

  Odd vurderer å anke utvisninga inn for NFF.

  Rødt kort til Espen Ruud
  Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal