Hopp til innhold

Manchester United rotet bort seier i skjebnekamp

To ganger ledet Manchester United med to mål. Likevel rotet de bort seieren mot Galatasaray.

Målfesten i den tyrkiske hovedstaden endte 3-3.

Manchester United, som ble tatt imot med «Welcome to hell»-bannere fra Galatasaray-fansen, fikk en drømmestart på kampen. Allerede etter 18 minutter ledet de 2-0, takket være vakre mål signert Alejandro Garnacho og Bruno Fernandes.

Like før halvtimen var spilt reduserte Hakim Ziyech etter et frispark der André Onana ikke vartet opp med fantastisk keeperspill.

Scott McTominay fikset ny tomålsledelse da han satte inn 3-1 etter pause, men igjen reduserte Ziyech med et frispark. Denne gangen etter god hjelp fra Onana, som vartet opp med en ordentlig keepertabbe da han slo ballen inn i eget nett.

Bare minutter senere utlignet Kerem Akturkoglu til 3-3.

Resultatet er på ingen måte gunstig for Manchester United, som fortsatt ligger sist i gruppe A.

Nå er de helt avhengige av seier mot Bayern München i siste gruppespillskamp, og er også avhengig av at andre resultater går deres vei.

Champions League - Group A - Galatasaray v Manchester United
Foto: UMIT BEKTAS / Reuters

Sportsnyheter

Narve Gilje Nordås intervjues av Ida Nysæther Rasch om bronsemedaljen i VM i Budapest.

Nordås angrar etter NRK-intervjua: – Det der er ikkje meg

VM-bronsevinnar Narve Gilje Nordås kviknar som regel til når han får mikrofonen i ansiktet, men VM-håpet kjem med ei avsløring til NRK.

Siste nytt

 • Tung debut for Stenshorne i Formel 3

  Martinius Stenshorne innledet Formel 3-karrieren med 22. beste tid under kvalifiseringen i Bahrain torsdag. Det var svakere enn Hokksund-gutten hadde håpet.

  Stenshorne går i Dennis Haugers fotspor når han denne sesongen skal kjøre Formel 3. 17-åringen har kontrakt med Hitech.

  Han har vært tydelig på at Formel 3 er en ny utfordring for ham, men sier han er klar for å kjempe om topplasseringene fra start. Stenshorne kjørte i fjor i det regionale europeiske mesterskapet.

  Dennis Hauger debuterte i Formel 3-sirkuset i 2020. Året etter gikk han helt til topps. Det banet vei for å klatre i systemet. Aurskog-gutten har de to siste årene kjørt i Formel 2.

  (NTB)

  Martinius Stenshorne på Bahrain International Circuit i Sakhir.
  Foto: Diederik van der Laan
 • Holmenkollen søker om VM i skiskyting

  Holmenkollen skal igjen prøve å skape folkefest, slik de gjorde i 2016. Norges Skiskytterforbund skal søke om å få VM på hjemmebane igjen, i 2028 eller 2029.

  Det bekrefter Norges Skiskytterforbund til NRK og senere i en pressemelding.

  – Jeg kan bekrefte at byrådet og Oslo kommune står bak en VM-søknad sammen med Norges Skiskytterforbund og at vi er positive til å være vertskapsby for arrangementet, sier Anita Leirvik North, byråd for kultur og næring i Oslo kommune.

  Skiskytterforbundet er optimister til å få et nytt VM på hjemmebane.

  – Vi vet at det er hard konkurranse å få internasjonale mesterskap i skiskyting og jeg vet at vi kommer til å møte tøff motstand, men sammen med Oslo kommune skal vi gjøre alt vi kan for at vi skal dra det lengste strået, sier Morten Aa Djupvik, generalsekretær i Norges Skiskytterforbund.

  Norge søkte om å få VM i 2025, men den gang ble ikke fristen overholdt.

  Skiskyting VM Holmenkollen
  Foto: NTB
 • Skiskytterrenn utsatt: – Umulig å skyte

  Dagens skiskytterrenn i Holmenkollen er utsatt til fredag. Det er været som hindrer kvinnene i å stille til start i hovedstaden. Det bekrefter arrangøren til NRK.

  Kvinnenes normaldistanse, 15 kilometer, skulle være det første rennet for verdenseliten etter at VM ble avsluttet i Nove Mesto for halvannen uke siden.

  – Jeg syntes det er lurt at de avlyser. Været kommer og går, så man kan være veldig heldig eller uheldig. Jeg stoler på at det er en lur avgjørelse, sier Ida Lien.

  Lien får støtte fra treneren hennes.

  – Avgjørelsen var helt riktig. Vi ønsket å gå og jentene var veldig klar for å gå konkurranse i dag, men det verste hadde vært å måtte avlyse midt i. Akkurat nå er det umulig å skyte. Det er to minutter hvor det er helt okey, og så er det tre minutter hvor det ikke går. Så det var en riktig avgjørelse, sier Patrick Oberegger.

  Dermed blir det to renn i Holmenkollen fredag. I tillegg til kvinnenes 15 kilometer, skal mennene gå sin 20 kilometer. Videre er det fellesstarter for begge kjønn lørdag, mens det er blandet stafett og parstafett i Holmenkollen søndag.

  Ifølge herrenes skytetrener spøker det også for morgendagens renn.

  – Værmeldingen i morgen er også veldig dårlig, så kanskje det heller ikke blir noe i morgen. I dag var det kanskje ok. Av og til var det umulig å skyte, men hva skjer hvis vi ikke kan gå i morgen? Da er det to konkurranser som blir kansellert, så jeg vet ikke, sier Siegfried Mazet.

  Det er planlagt at torsdagens utsatte renn går kl 12.30 fredag, mens herrenes renn starter kl 15.30.

  Biathlon, IBU World Cup, Holmenkollen, Women's 15 km Individual
  Foto: BILDBYRÅN

Sendeplan

Kl. Program Kanal