Hopp til innhold

Manchester United rotet bort seier i skjebnekamp

To ganger ledet Manchester United med to mål. Likevel rotet de bort seieren mot Galatasaray.

Målfesten i den tyrkiske hovedstaden endte 3-3.

Manchester United, som ble tatt imot med «Welcome to hell»-bannere fra Galatasaray-fansen, fikk en drømmestart på kampen. Allerede etter 18 minutter ledet de 2-0, takket være vakre mål signert Alejandro Garnacho og Bruno Fernandes.

Like før halvtimen var spilt reduserte Hakim Ziyech etter et frispark der André Onana ikke vartet opp med fantastisk keeperspill.

Scott McTominay fikset ny tomålsledelse da han satte inn 3-1 etter pause, men igjen reduserte Ziyech med et frispark. Denne gangen etter god hjelp fra Onana, som vartet opp med en ordentlig keepertabbe da han slo ballen inn i eget nett.

Bare minutter senere utlignet Kerem Akturkoglu til 3-3.

Resultatet er på ingen måte gunstig for Manchester United, som fortsatt ligger sist i gruppe A.

Nå er de helt avhengige av seier mot Bayern München i siste gruppespillskamp, og er også avhengig av at andre resultater går deres vei.

Champions League - Group A - Galatasaray v Manchester United
Foto: UMIT BEKTAS / Reuters

Siste nytt

 • Mexicos fotballdamer sjokkerte USA – andre seier i historien

  Bare én gang tidligere hadde Mexicos fotballdamer slått den mangedobbelte verdensmesteren USA før 2-0-seieren natt til tirsdag.

  40 ganger er det endt med tap og én gang med uavgjort siden det første møtet mellom lagene i 1991. Den eneste seieren kom for 14 år siden i 2010 – før nattens kamp i Gold Cup, mesterskapet for Nord- og Mellom-Amerika.

  Lizbeth Ovalle ga Mexico ledelsen 1-0 etter 28 spilte minutter i Carson i California. Det var USAs første baklengsmål på 33 kamper mot et lag som tilhører lagene i Concacaf-forbundene. Målet kom etter forsvarstabbe av USAs veteran Becky Sauerbrunn.

  På overtid i 2. omgang fastsatte innbytteren Mayra Pelayo-Bernal sluttresultatet til 2-0. Resultatet gjorde at Mexico vant gruppen, men også USA slår følge til kvartfinalen i Gold Cup fra den samme gruppen.

  12 nasjoner fordelt på tre grupper deltar i turneringen. (NTB)

  Mexico USA fotball kvinner
  Foto: AP
 • Doubletap for Casper Ruud i Acapulco - Eubanks venter i singel

  Casper Ruud og amerikaneren William Blumberg røk på et klart tap i 1. runde av ATP-turneringen i double i Acapulco natt til tirsdag.

  Nordmannen og Blumberg er allerede ute av turneringen etter 3-6, 2-6 for mexicaneren Santiago Gonzalez og briten Neal Skupski.

  Ruud og Blomberg tok seg sist helg til semifinalen i doubleturneringen i Los Cabos i Mexico. Der tapte de for Jordan Thompson og Max Purcell, som senere også vant finalen.

  Enda viktigere for Casper Ruud i Acapulco er nok den individuelle i ATP 500-turneringen i den mexicanske feriebyen. Casper Ruud møter amerikaneren Chris Eubanks i 1. runde natt til onsdag. (NTB)

  Casper Ruud
  Foto: Erlend Havsgård Martinsen / NRK
 • United-assistent klar for amerikansk klubb

  Eric Ramsay, en av assistentene til Erik ten Hag, forlater Manchester United. Det bekrefter klubben i en pressemelding mandag kveld.

  Ramsay skal ta over som hovedtrener for den amerikanske klubben Minnesota United.

  Ramsay har vært i Manchester United siden 2021 og ble hentet til klubben av daværende manager Ole Gunnar Solskjær.

  Ramsay Ten Hag
  Foto: Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal