Hopp til innhold

Løpeprofil omkom i bilulykke

Abdalelah Haroun (24) skulle i sommer være et av Qatars store OL-håp, men lørdag døde sprinteren i en bilulykke. Ifølge TV 2 omkom Haroun, som i 2017 tok VM-bronse på 400 meter, i en bilulykke.

Abdalelah Haroun
Foto: BEN STANSALL / AFP

Siste nytt

 • Ruud klar for semifinale i storturnering – møter Djokovic

  Casper Ruud er klar for semifinalen i storturneringen Monte-Carlo Masters. Nordmannen slo Ugo Humbert 6-3, 4-6, 6–1 i kvartfinalen.

  Turneringen er sesongens første Masters 1000-turnering på grus for sesongen, og markerer for alvor starten på grussesongen.

  Ruud vant det første settet enkelt 6–3 og så ut til å ha full kontroll også i det andre settet etter å ha gått opp i en tidlig 2-0-ledelse.

  Men så kom feilene på rekke og rad fra Ruud, mens Humbert vartet opp med godt spill. To servebrudd fra franskmannen senere var Ruud dermed bakpå og Humbert vant settet 6–4.

  I det tredje settet viste Ruud seg igjen fra sin beste side. Nordmannen sikret seg et tidlig servebrudd

  Det blir sjette gang Ruud møter verdensener Djokovic. Serberen har vunnet alle de fem tidligere kampene mot Ruud, og uten å tape et eneste sett.

  Det er andre gang Ruud tar seg til semifinalen i Monte-Carlo. Han var også i semifinalen i storturneringen i 2021. (NTB)

  Casper Ruud
  Foto: AFP
 • Regjerende olympisk mester mister lekene i Paris: – Hjertet mitt er knust

  Venezuelanske Yulimar Rojas tok OL-gull i tresteg i Tokyo 2020, men får ikke prøve å forsvare tittelen i Paris etter at hun skadet seg på trening.

  Det skriver hun i et innlegg på Instagram.

  – Til mitt Venezuela, til OL-familien og idrettsbevegelsen: Jeg vil informere dere om at jeg ikke vil kunne delta i De olympiske leker i Paris 2024, skriver hun og utdyper:

  – Med mye smerte og sorg vil jeg fortelle dere at jeg pådro meg en skade i venstre akilles da jeg falt på trening. Hjertet mitt er knust og jeg føler meg så trist at jeg vil be om unnskyldning for at jeg ikke kan representere dere i Paris 2024.

  I tillegg til OL-gullet i Tokyo, er også Rojas regjerende verdensmester etter at hun gikk av med seieren under fjorårets mesterskap i Budapest. Hun tok også VM-gullet i de tre foregående mesterskapene. (NTB)

  Rojas
  Foto: NTB
 • Nielsen forlenget med Hannover

  Håvard Nielsen og Hannover er enig om en ny toårskontrakt for den norske spissen.

  Det bekreftet spilleren selv på sin egen Instagram-konto.

  – Veldig glad og stolt over å ha forlenget kontrakten min med to nye år. Spennende tider fremover, reisen er langt fra ferdig! skrev han.

  Nielsen gjorde i juli 2022 overgang fra Greuther Fürth til Hannover, hvor han har notert seg med 15 mål og 6 målgivende på 61 kamper.

  I tillegg til 14 A-landskamper for Norge, har han også spilt for klubber som Vålerenga, Salzburg, Freiburg og Fortuna Düsseldorf. (NTB)

  Håvard Nielsen
  Foto: Vegard Wivestad Grøtt

Sendeplan

Kl. Program Kanal