Sportsnyheter

bilde

Hoppsjefen freser etter dette: – Det blir rett og slett komisk

Østerrikske Marita Kramer var nede i bakken med rumpa i dette hoppet, men ble likevel belønnet med over 16 i stilkarakter av VM-dommerne. Det gjør den norske hoppsjefen frustrert.

VM-finalen glapp etter søster-krasj: – Jeg har en tvillingsøster som er litt idiot

OBERSTDORF/OSLO (NRK): Tvillingsøstrene Udnes Weng kolliderte i semifinalen, noe som bidro til at Lotta røk ut. Nå truer hun søsteren Tiril med bank.

Siste nytt

 • Turnsjef tiltalt i Nassar-saken

  Påtalemyndigheten i Michigan har tatt ut tiltale mot USAs tidligere landslagssjef i kvinneturn, John Geddert. Tiltalen gjelder blant annet seksuelle overgrep.

  Dette er resultat av etterforskningen av overgrepsdømte Larry Nassar.

  Det er en rekke tiltalepunkter mot Geddert. 63-åringen var sjef for det amerikanske kvinnelaget i turn under London-OL i 2012, og da var Larry Nassar landslagslege. Nassar soner nå en lang fengselsstraff for seksuelle overgrep mot over 150 personer. Han ble dømt i 2018.

  Under rettssaken til Nassar hevdet et av ofrene at Geddert var klar over overgrepene som Nassar hadde utført mot henne. Geddert selv har hevdet at han ikke hadde kunnskap om forholdene som Nassar er dømt for.

  John Geddert sluttet som landslagssjef i 2018.

  John Geddert
  Foto: Kathy Willens / AP
 • Henry gir seg i Montreal

  Den tidligere Arsenal- og Barcelona-spilleren Thierry Henry gir seg som trener i Montreal Impact av familieårsaker, melder klubben på Twitter.

  Han har vært trener i den kanadiske fotballklubben siden 2019, etter en jobb i franske Monaco.

  FILES-FBL-EUR-NATIONS-MONACO-BEL-FRA-LIGUE1-HENRY
  Foto: VALERY HACHE / AFP
 • Ryggplaget Nadal dropper turnering

  Tennisstjernen Rafael Nadal sliter med ryggen og må stå over ATP 500-turneringen i Rotterdam neste uke.

  Spanjolen, som står med 20 Grand Slam-seire kjente på ryggproblemene allerede før Australian Open. Han måtte trekke seg fra sin første kamp i ATP Cup i starten av februar.

  Onsdag ble det kjent at også Norges tennishåp Casper Ruud må stå over turneringen i den nederlandske byen etter magestrekken han pådro seg i Australian Open.

  Rafael Nadal
  Foto: Franck Fife / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal