Hopp til innhold

Lewandowski reddet Barcelona - snudde til seier

Barcelona havnet under ett bare ett minutts spill mot Deportivo Alavés, men etter pause snudde Robert Lewandowski kampen.

Den polske spissen utlignet i det 53. minutt og satte seiersmålet fra straffemerket i det 78. minutt.

Dermed holder Barcelona fløge med serieleder Girona og tabelltoer Real Madrid. De er henholdsvis fire og to poeng foran Barcelona.

Spain Soccer La Liga
Foto: Joan Monfort / AP

Siste nytt

 • Ny bestenotering innendørs for Rooth

  Markus Rooth og Sander Skotheim klokket begge inn på 7,06 på 60-meteren i sjukampøvelsen i innendørs-VM i Glasgow. For førstnevnte var det ny bestenotering.

  Dermed er de også helt likt etter den første øvelsen i sjukampen.

  Amerikanske Harrison Williams vant øvelsen.

  Rooth og Skotheim ble henholdsvis nummer åtte og ti sammenlagt i tikampen i friidretts-VM i Budapest i fjor sommer. Sistnevnte var klar på at han er kapabel til å ta mange steg før OL i Paris neste sommer.

  – Kanskje jeg kan klatre fem plasser til, til en 5.-plass. Da er det ikke så langt opp. Hver mangekamp lever sitt eget liv, også får vi se hva de andre gjør, sa Skotheim til NTB.

  (©NTB)

  9sY39c9qQNs
  Foto: NTB
 • Vickhoff Lie kjørte ut på Kvitfjell: – Jeg er forbanna

  Det ble en kjedelig norsk dag i Kvitfjell lørdag. Kajsa Vickhoff Lie kjørte ut, mens Ragnhild Mowinckel leverte en svak super-G på krevende forhold i plussgrader.

  Verdenscupleder Lara Gut-Behrami leder rennet, som pågår fortsatt, og har østerrikerne Cornelia Hütter og Mirjam Puchner nærmest seg.

  Vickhoff Lie klarte å matche Gut-Berahmi før hun kjørte utenfor en port midtveis. Etterpå sitter hun igjen med en blandet følelse.

  – Jeg prøvde virkelig alt jeg kunne, og hvis man ikke ga 100 prosent i dag, gikk tiden kjempefort. Det var et taktisk dårlig valg av meg der jeg prøvde å gå litt mer rett på, og ble litt sein, men jeg prøvde. Da er jeg fornøyd med det, men jeg er forbanna også, sier hun til NRK etter å ha kjørt ut.

  Hun avfeier at det var snakk om overtenning på hjemmebane.

  – Det er mykere forhold her enn vi er vant til, da er det ikke like lett å hente seg inn. Jeg prøvde, men da vet jeg det til i morgen, sier hun.

  Ragnhild Mowinckel gikk nylig ut med nyheten om at hun gir seg etter sesongen tidligere i uken. Hun fikk det ikke helt til i sitt nest siste verdenscuprenn på hjemmebane.

  Det ble litt for omstendig og krampaktig kjøring og endte hele 1,34 sekunder bak den sveitsiske kjøreren.

  Det var super-G på programmet etter at utforrennet ble avlyst fordi man ikke hadde fått kjørt noen obligatorisk trening.

  Det skal kjøres ny super-G på Kvitfjell søndag.

 • Krevende vind skapte trøbbel for kombinertherrene

  Tøffe vindforhold spilte de to norske kombinertduoene et puss i hoppdelen av lagsprintkonkurransen i Lahti. Jørgen Graabak traff imidlertid godt.

  Jens Lurås Oftebro og Jørgen Graabak på det norske førstelaget har 37 sekunder opp til ledende Tyskland før langrennet. Det norske andrelaget med Andreas Skoglund og Espen Andersen er hele ett minutt og 13 sekunder bak tetlaget.

  – Det var synd. Han blir litt lav i posisjonen, og da blir det tungt å komme i gang, sa Viaplay-ekspert Magnus Moan om Oftebros hopp.

  For Graabaks del gikk det langt bedre. Han hoppet det norske førstelaget et stykke opp på lista med 127 meter.

  Ved flere anledninger ble det stans i gjennomføringen av hoppingen på grunn av mye vind i hoppanlegget.

  – Du er nødt til å treffe her, så jeg håper de norske klarer det også, sa kombinertsjef Ivar Stuan i et intervju med Viaplay.

  Langrennsdelen starter klokken 14.20.

  Verdenscupleder Jarl Magnus Riiber står over helgens konkurranser i den finske skimetropolen. Han er i stedet hjemme i Norge for å teste skulderen inn mot rennene i Holmenkollen neste helg. Riiber har allerede sikret seg sammenlagtseieren i verdenscupen.

  – Krystallkula er hans med fire renn igjen av sesongen. Nå står han over Lahti for å være maksimalt forberedt inn mot Kollen og deretter prøve-VM i Trondheim. Det er ingen tvil om at Jarl ønsker å teste hva skulderen tåler av belastning, sa Stuan i en pressemelding tidligere denne uka.

  (©NTB)

  Jørgen Graabak
  Foto: Geir Olsen / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal