Siste nytt

 • Skjønsberg inn i landslaget

  Tidligere Stabæk-spiller Morten Morisbak Skjønsberg er ansatt som ny medieansvarlig for herrelandslaget i fotball.

  Han har inntil nylig vært ekspert for NRK, ved siden av å ha jobb som kommunikasjonsrådgiver i Statens Arbeidsmiljøinstitutt.

  Tidligere har Skjønsberg vært kaptein i Stabæk, hvor han fikk nærmere 400 kamper, og han har én landskamp for Norge. I tillegg har han spilt tre sesonger i svenske Norrköping.

  – Det blir gøy å få jobbe tett med gutta som jeg tidligere sparket på skinnleggen, en talentfull gjeng med mange sterke personligheter. Og så blir det et privilegium å få jobbe med kommunikasjon i NFF, samt samarbeide med alle i forbundet som står på hver eneste dag med å tilrettelegge fotballaktiviteter for over 270 000 medlemmer, sier Morten Skjønsberg.

  Morten Skjønsberg
  Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
 • Liverpool-ikonet Ian St John er død

  Liverpool bekrefter på sine nettsider at Ian St John er død. Han ble 82 år gammel. Skotten har spilt 336 ligakamper for klubben og scoret 95 mål.

  «Han døde fredfullt med familien ved sin side», heter det i pressemeldingen.

  Han har også spilt 21 landskamper for Skottland.

 • Håper sola skal gi bedre forhold

  Halvor Egner Granerud håper at vindutfordringene i VM delvis blir borte fram mot storbakkerennene i Oberstdorf.

  De går fredag (individuelt) og lørdag (lagkonkurranse). Granerud har ikke klaget på vindforholdene under VM, men et par ganger forklart at de er utfordrende.

  – De (bakkene) ligger rett ved siden av hverandre. Så det oppfører seg veldig likt. Men forhåpentligvis går sola ned litt senere i og med at det har gått en uke nå. Så jeg håper det går fint, sa Granerud under en digital pressekonferanse tirsdag.

  At sola står lenger på himmelen, vil kunne spille positivt inn på forholdene.

  Granerud
  Foto: Lise Åserud / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal