Hopp til innhold

Lalas ber Ronaldo droppe Saudi-Arabia - vil ha ham til USA

Den tidligere fotballspilleren Alexi Lalas ber Cristiano Ronaldo droppe Saudi-Arabia til fordel for USA og MLS.

– Jeg kan ikke huske sist gang vi hørte noe om den saudiarabiske ligaen. Det blir litt sånn ute av øye, ute av sinn, sier Lalas på FOX Soccer.

Den spanske avisen Marca hevdet mandag at Cristiano Ronaldo var klar for den saudiarabiske klubben Al Nassr. En overgang har foreløpig ikke blitt bekreftet.

Det ble rapportert av Marca at Ronaldo hadde blitt enig med Al Nassr om en to og et halvt års-kontrakt med startdato 1. januar 2023. Den spanske avisen hevdet at Ronaldo ville tjene to milliarder norske kroner i året.

Lalas mener Ronaldo har mer å tjene på en overgang til amerikanske MLS.

– For en fyr som er så opptatt av merkevaren sin, og som uten tvil har mer enn nok penger, er det rart om han velger å gå dit. Hvis alternativet er å tjene litt mindre, men spille og bo i Miami eller Los Angeles... MLS kan ikke betale ham like godt, men de kan tilby ganske mye mer på det amerikanske markedet. Han er allerede svær i USA, sier Lalas.

– Vi har sett det med Zlatan Ibrahimovic, David Beckham, Thierry Henry og Wayne Rooney. Når de leverer store øyeblikk i MLS går det viralt, så man er ikke helt borte fra folks tanker.

Ronaldo har vært klubbløs siden han og Manchester United ble enige om å terminere kontrakten etter hans omdiskuterte intervju med TV-profilen Piers Morgan.

Ronaldo er for tiden fokusert på VM med Portugal. Tirsdag tok de seg til kvartfinale etter å ha knust Sveits 6-1 i åttedelsfinalen.

Cristiano Ronaldo
Foto: FABRICE COFFRINI / AFP

Siste nytt

 • Oftebro vant verdenscuprennet i kombinert i Seefeld

  Jens Lurås Oftebro gikk til topps på første del av Seefeld-trippelen. Jarl Magnus Riiber ble nummer fire.

  Riiber ble satt ut med en parasitt i magen og gikk glipp av flere ukers trening rundt årsskiftet. Han sliter fortsatt med sykdom.

  Kombinertstjernen gjorde comeback forrige helg i Klingenthal og tok en annenplass og en tredjeplass.

  Riiber gikk ut fire sekunder bak japanske Ryota Yamamoto og tok ham raskt igjen. Bakfra kom Johannes Lamparter og Jens Lurås Oftebro. Østerrikeren har vunnet de to siste verdenscuprennene.

  Oftebro gikk ut som nummer sju, men leverte et solid langrenn. Han avgjorde det hele opp den siste stigningen med et voldsomt rykk.

  Lamparter fulgte på annenplassen, 8,1 sekunder bak, mens tyske Julian Schmid ble nummer tre 14,1 bak. Riiber var 17,7 sekunder bak i mål.

  EFw7mJT9Rcg
  Foto: Geir Olsen / NTB
 • Gyda Westvold Hansen tok karrierens 13. verdenscupseier

  Gyda Westvold Hansen tok sin 13. verdenscupseier i kombinert fredag. Hun var i en klasse for seg. Ida Marie Hagen gikk et strålende langrenn og ble nummer tre.

  Westvold Hansen gikk ut 31 sekunder foran tyske Nathalie Armbruster i langrennet over 5 kilometer. Westvold Hansen hadde god kontroll på sin nærmeste konkurrent og var til slutt med 25,7 sekunder.

  Ida Marie Hagen gikk ut 1.43 minutter bak på 11.-plass, men leverte et solid langrenn og gikk seg opp til tredjeplassen, slått med 56,4 sekunder.

  Mari Leinan Lund var tilbake etter skade og leverte et solid hopprenn. Hun gikk ut minuttet bak lagvenninnen, men måtte se at Hagen var for rask og endte på femteplassen.

  Øvrige norske plasseringer: 13) Marte Leinan Lund 2.15,6, 18) Mille Marie Hagen 3.05,5.

  VM på ski 2021 i Oberstdorf
  Foto: Terje Pedersen / NTB
 • Granerud tredje best i kvalifiseringen i Kulm

  Halvor Egner Granerud hadde det tredje beste svevet under kvalifiseringen til vedenscuprennet i skiflyging i østerrikske Kulm. Stefan Kraft var best.

  Østerrikske Kraft landet på 233 meter, og med gode stilkarakterer fikk han 207 poeng. Kraft har fortsatt verdensrekorden med 253,5 meter fra Vikersund i 2017.

  Granerud landet på 229,5 meter og fikk 203,2 poeng. Han endte 3,8 poeng bak. Tyske Andreas Wellinger nådde 230,5 meter og var 2,0 poeng bak på annenplassen.

  Slovenske Ziga Jelar landet på hele 247,5 meter i første treningsomgang. I kvalifiseringen ble det 222 meter og femteplass.

  Marius Lindvik med 202 meter og 164,5 poeng var nest best av de norske. Han endte som nummer 16.

  – Det kjennes ganske bra ut, og jeg føler jeg er veldig nære, sa Lindvik til NRK.

  Halvor Egner Granerud i Oberstdorf
  Foto: Terje Haugnes / NRK

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Sport
Spiller nå
Slik husker vi Pelé 01:30
Neste