Hopp til innhold

Lagsjefen fortsatt usikker på Vingegaard-deltakelse i Tour de France: – Ikke satt noen tidsfrist

Med en drøy måned igjen til Tour de France-start i Firenze hersker det fortsatt usikkerhet rundt hvorvidt Jonas Vingegaard deltar i prestisjerittet.

Den danske dobbeltvinneren fra 2022 og 2023 pådro seg flere ribbeinsbrudd, punktert lunge og betennelse i lungevevet etter skrekkvelten i Baskerland rundt i april.

7. mai gjennomførte 27-åringen sin første sykkeltur utendørs. I etterkant var dansken tydelig på at han håper å være klar til å forsvare nok en Tour de France-tittel i sommer.

Sjefen for danskens lag, Richard Plugge, forteller i et ferskt intervju med Cyclingnews at det stadig går framover med Vingegaard.

– Progresjonen er veldig god, og så er vi nødt til å se hvordan det utvikler seg. Vi har stor tro på at han blir klar, men vi ønsker samtidig å gi både han og oss selv tid til å ta en god avgjørelse. Vi har ikke satt noen tidsfrist. På et eller annet tidspunkt vil vi svar, sier han.

Plugge antyder videre at Vingegaard trolig ikke stiller til start i noen ritt før Tour de France-start. 2. juni går startskuddet for oppkjøringsrittet Critérium du Dauphiné. (NTB)

Jonas Vingegaard
Foto: AP

Sportsnyheter

Martin Ødegaard og Phil Foden.

England kan gå i den norske fellen

Stjerner i angrep gir England tro på EM-gull, men det er svært usikkert om de fungerer som lag.

Person med øks skutt av politiet i EM-publikumssone i Hamburg

En mann bevæpna med øks skal ha blitt skutt i en storstilt politiaksjon i Hamburg søndag ettermiddag.

Gareth Southgate

Skifta klesstil over natta – grunnen vekker oppsikt

Gareth Southgate går ned til den minste detalj for å kunne leie England til historisk EM-gull. Landslagssjefen meiner sjølv antrekket tel, medan klesdesignar fnyser av stilendringa.

Siste nytt

Sendeplan

Kl. Program Kanal