NRK Meny

Kroatia håper å få erstattet Mocini

Kroatia venter på klarsignal fra FIFA til å erstatte Ivan Mocinic i VM-troppen, melder NTB. Mocinic har pådratt seg en ankelskade og vil trolig ikke være klar for spill før om tre uker. Det kroatiske landslaget håper derfor å kunne erstatte Mocinic med Milan Badelj, men må ha klarsignal fra FIFA først. FIFA lar vanligvis lagene få lov å hente inn nye spillere fram til turneringsstart. Mocinic er den fjerde spilleren Kroatia må sende hjem fra VM-troppen på grunn av skade. Tidligere har Niko Kranjcar, Ivo Ilicevic og Ivan Strinic har blitt sendt hjem.

Siste nytt

 • Norsk siger i curling-EM

  Thomas Ulsruds lag slo Nederland 6-2 i sin tredje kamp i curling-EM i Sveits. Dermed har Norge to sigrar og eitt tap hittil.

  Måndag møter Norge både Slovakia og Italia.

 • Stiller for sin sjette periode

  Gian Franco Kasper (73) stiller til val som FIS-president for sin sjette periode neste år, melder insidethegames.biz. Kasper har leia FIS sidan 1998.

  Det internasjonale skiforbundet har berre hatt fire presidentar sidan opprettinga i 1924.

  Gian-Franco Kasper
  Foto: GEORG HOCHMUTH / AFP
 • Suzann Pettersen sprakk

  Suzann Pettersen var i delt ledelse før siste runde, men hang ikke med på rivalenes birdiefest, og falt til 11.-plass i LPGA-tourfinalen.

  Tutta kjempet om sin første seier på LPGA-touren på godt over to år, men to birdier var ikke godt nok. Hun måtte nøye seg med å gå sisterunden i Florida på par.

  Suzann Pettersen
  Foto: SAM GREENWOOD / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal