Hopp til innhold

Sportsnyheter

Her gråter rennlederen etter skandalen – nå kritiseres avgjørelsen

Hele 90 prosent av løperne gikk feil på kvinnenes fellesstart med skibytte på Beitostølen. Arrangøren legger seg flat.

Siste nytt

 • Haaland målløs da City vant

  Erling Braut Haaland gikk målløs av banen da Manchester City slo Bournemouth 1-0 lørdag kveld.

  Phil Foden scoret kampens eneste mål.

  Haaland var involvert i scoringen: Hans skudd ble reddet av Neto i Bournemouth-buret, men returen gikk rett til Foden, som enkelt kunne bredside inn kampens eneste scoring.

  Haaland fikk en tøff dag på jobben med vanskelige arbeidsforhold. Han kom til noen muligheter, men gikk målløs av banen. Han ble byttet ut i det 76. minutt.

  Seieren sender City helt opp i ryggen på serieleder Liverpool. Bare ett poeng skiller de to topplagene.

  Erling Braut Haaland
  Foto: ADRIAN DENNIS / AFP
 • Kristoffersen 15 hundredeler bak Odermatt

  Henrik Kristoffersen er bare 15 hundredeler bak Marco Odermatt etter første omgang av storslalåmrennet i Palisades Tahoe.

  Odermatt, som har vunnet alle vinterens storslalåmrenn i verdenscupen, noterte bestetid med startnummer 2. Tiden hans ble truet av Kristoffersen, som kjørte noen minutter senere, og i mål skilte bare 0,15 sekund.

  Den amerikanske hjemmefavoritten River Radamus på tredjeplass er 0,78 sekund bak lederen.

  Odermatt har vunnet de seks storslalåmrennene i Val d'Isère, Alta Badia (2), Adelboden, Schladming og Bansko, og han ligger an til sin sjuende storslalåmtriumf for vinteren.

  Kristoffersen har plassert seg mellom 4.- og 8.-plass i alle seks renn, men har ennå ikke tatt steget opp på pallen i storslalåm i vinter. Det kan han rette opp lørdag.

  Henrik Kristoffersen
  Foto: AP
 • Tribuneulykke stoppet svensk bandykamp

  En stygg tribuneulykke førte til at kvartfinalen i svensk bandy mellom Bollnäs og Edsbyn måtte avbrytes.

  Bollnäs ledet 1-0 i det 73. minutt da et rekkverk lengst nede på tribunen ga etter og flere mennesker falt ned på isen. Det var stygge scener som utspant seg, og TV-bildene tyder på at flere pådro seg skader.

  – Veldig mange barn har falt ned. Førstehjelpere er på stedet og tar hånd om dem nå, sa kommentatorene ifølge Aftonbladet.

  Banespeakeren opplyste at kampen ikke ville bli gjenopptatt lørdag.

  Noen timer tidligere var det en stygg episode også i en svensk ishockeykamp. Det ble blåst til periodepause i SHL-kampen mellom Timrå og Växjö med 4.47 minutter igjen av 1. periode da Timrå-spiller Sebastian Hartmann ble liggende skadd på isen.

  Han fikk behandling på isen og ble fraktet til sykehus.

  – Han ble skåret av en skøyte. Jeg vet ikke hvor ille det er, sa Timrå-keeper Tim Juel etter kampen som ble fullført og vunnet 2-1.

  (©NTB)

Sendeplan

Kl. Program Kanal