NRK Meny
Normal

Koren inn i EM-troppen

Einar Sand Koren hentes inn i Norges EM-tropp i håndball for de tre kampene i hovedrunden. Han erstatter skadde Stian Vatne.

Haslums Einar Sand Koren
Foto: Junge, Heiko / SCANPIX

FCK-spilleren er en dyktig forsvarsspiller. Han var en av de to reservene som reiste med troppen til Østerrike. Koren har 23 landskamper, men har ikke tidligere spilt i mesterskap.

Vatne i semifinale?

Stian Vatne (35) er ute i Norges tre neste EM-kamper. Moldenseren ble skadet i lørdagens kamp mot Ukraina. Han skal sjekkes på ny kommende lørdag, og det er ikke helt utelukket at han kan spille en eventuell semifinale eller finale.

Forsvarsspilleren var søndag til røntgenundersøkelse i Wien, og den viste at han har pådratt seg en partiell ruptur i den høyre hamstringen. MR-undersøkelsen viste ingen vevskade, men noe væske mellom muskelbukene. På godt norsk vil det si en strekk på baksiden av låret. Den kom da han skled på gulvet i Stadthalle
Graz.

Han er helt sikkert ute i kampene mot Østerrike, Danmark og Island.

Vatne får intensiv behandling av landslagets medisinske apparat. Stian Vatne har vært en viktig mann for landslagstrener Robert Hedins kollektiv, og det er ikke godt for nytt for Norge at den storvokste romsdalingen høyst sannsynlig er ferdig med årets mesterskap.

Siste nytt

 • Kvinnekombinert inn på VM-programmet

  Kombinert for kvinner blir for første gang VM-øvelse i Oberstdorf i 2021, sammen med lagkonkurranse i hopp for kvinner. Det ble klart på FIS-kongressen i greske Costa Navarino fredag.

 • – Ronaldo tilbudt å betale 140 mill.

  Cristiano Ronaldo skal ifølge avisen El Mundo ha foreslått å betale de over 140 mill. kronene (14,7 mill. euro) han er skyldig i skatt til spanske myndigheter. Ronaldo er beskyldt for å ha unndratt skatt gjennom å bruke skatteparadiser i utlandet i årene 2011 til 2014.

  Spain Soccer La Liga
  Foto: Emilio Morenatti / AP
 • Junior-VM i alpint 2020 til Narvik

  Narvik skal arrangere junior-VM i alpint 2020. Det ble besluttet på FIS-kongressen i Hellas torsdag. Mesterskapet skal arrangeres 5.–15. mars 2020. I Narvik jobbes det for å få senior-VM i 2025.

Sendeplan

Kl. Program Kanal