Hopp til innhold

Kombinert: Bronse til Norge i blandet lagkonkurranse i junior-VM

Even Leinan Lund, Ingrid Låte, Nora Helene Evans og Jørgen Berget Storsveen gikk Norge inn til bronse i lagkonkurransen i kombinert i junior-VM i Planica.

Tyskland med Richard Stenzel, Anna Häckel, Ronja Loh og Tristan Sommerfeldt tok gullet etter å ha ledet fra start til mål. Japan tok sølvet og var 27.2 sekunder bak. Norge endte 1.02 minutter bak vinnerlaget.

Gutta gikk 5 kilometer, mens jentene gikk 2,5 kilometer.

Norge gikk ut 38 sekunder bak det tyske laget etter hoppingen. Japanerne var bare to sekunder foran nordmennene.

De norske taktikken foran langrennet var klar og man valgte å sette de sterkeste langrennskortene på de to første etappene.

Leinan Lund og Låte krympet avstanden til Tyskland til 19,8 sekunder etter to etapper. Nora Helene Evans tapte derimot mye på sin etappe og måte også se at det japanske laget tok seg forbi.

Hun vekslet med Jørgen Berget Storsveen 45 sekunder bak Tyskland. Storsveen klarte ikke å ta inn på de to i teten, men holdt de andre lagene bak seg og sikret bronsen. (NTB)

Ingrid Låte
Foto: NTB

Sportsnyheter

Amalie Iuel rystet seg selv i comebacket: – Sjukt å se hva kvinnekroppen er kapabel til

Nesten to år er gått siden sist Amalie Iuel løp konkurranse. Lørdag ettermiddag var hun tilbake på friidrettsbanen med seier.

Siste nytt

 • Ødegaard scoret i Arsenal-seier

  Arsenal vant til slutt 2-0 mot Wolverhampton etter scoringer fra Leandro Trossard og Ødegaard.

  Belgiske Trossard sendte Arsenal i ledelsen like før pause, mens Ødegaard dukket opp på overtid og satte spikeren i kista.

  Dermed klatrer Arsenal opp på toppen av tabellen i Premier League, men de har en kamp mer spilt enn rivalene Liverpool og Manchester City,

  Premier League - Arsenal v Brentford, Martin Ødegaard
  Foto: David Klein / Reuters
 • Norge vant B-VM i paraishockey

  Norges landslag i paraishockey vant B-VM på hjemmebane og rykket opp etter 4-3-seier over Tyskland i siste kamp.

  Morten Varnes scoret vinnermålet i forlegning, og trener Ole Eskild Dahlstrøm kunne dermed juble for VM-opprykk på hjemmebane.

  Ole Eskild Dahlstrøm
  Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB
 • Lyon med råsterk snuoperasjon uten Hegerberg

  Ada Hegerberg var ikke i troppen, og det så blytungt ut for Lyon da de lå under 0–2 mot PSG i mesterliga-semifinalen lørdag kveld.

  Så snudde Hegerbergs lagvenninner kampen, og i løpet av seks magiske minutter fra det 80. il 86. minutt ble 0–2 til 3–2 i Lyon.

  Hegerbergs lag leder dermed 3–2 før returkampen i Paris om en uke.

Sendeplan

Kl. Program Kanal