Hopp til innhold

Klopp bekrefter: Alisson og Jota ute i flere uker

Liverpools keeper Alisson Becker og angrepsspiller Diogo Jota er begge satt ut av spill og mister flere kamper.

Det bekreftet Liverpool-manager Jürgen Klopp på onsdagens pressekonferanse.

– Begge er ute. Med Alisson er det litt mindre alvorlig, så vi må se – ikke dag for dag, han vil ikke spille i morgen, heller ikke på søndag, og sannsynligvis ikke uken etter, sa Klopp.

– Diogo vil ta litt lengre tid, vi vet ikke nøyaktig hvor lang tid, men det er litt mer alvorlig. Vi må se, fortsatte han.

Liverpool-duoen skadet seg i 1-1-kampen borte mot Manchester City sist helg.

Torsdag kveld tar Liverpool imot Lask på hjemmebane i Europaligaen, før Fulham gjester Anfield søndag. Deretter skal laget opp mot Sheffield United (b), Crystal Palace (b) og Union Saint-Gilloise (b).

Søndag 17. desember er det duket for storkamp når Manchester United kommer til Anfield.

(NTB)

Liverpool-keeper Alisson.
Foto: AP

Sportsnyheter

Narve Gilje Nordås intervjues av Ida Nysæther Rasch om bronsemedaljen i VM i Budapest.

Nordås angrar etter NRK-intervjua: – Det der er ikkje meg

VM-bronsevinnar Narve Gilje Nordås kviknar som regel til når han får mikrofonen i ansiktet, men VM-håpet kjem med ei avsløring til NRK.

Siste nytt

 • Kolstad ute av mesterligaen etter stortap i Polen

  Kolstad er uten mulighet til å nå cupspillet i mesterligaen i håndball etter at de tapte 23-31 borte for polske Kielce.

  Sjansene til avansement var små etter 25-34-tapet for Zagreb sist. Kolstad lå tre poeng bak Zagreb før torsdagens kamp mot Kielce. I tillegg var de avhengig av seier mot jumbolaget Pelister Bitola (står uten poeng etter 13 kamper), samt at Zagreb måtte tape både for PSG og Kiel.

  Nå blir den siste kampen hjemme i Trondheim uten betydning.

  Kolstad står med ni poeng på 13 kamper og kan maksimalt få 11 poeng om de vinner den siste kampen i gruppespillet. Det var ikke godt nok til å gå videre denne gangen. Seks av de åtte lagene i gruppen går videre til cupspillet, men Kolstad har bare poengløse Pelister Bitola bak seg. (NTB)

  Kolstad-trener Christian Berge
  Foto: Beate Oma Dahle / NTB
 • Kvandal best i Lahti-kvalifiseringen

  Eirin Maria Kvandal hoppet 125,5 meter og var klart best i kvalifiseringen til fredagens verdenscuphopprenn i Lahti.

  Kvandal hoppet en meter lenger enn østerrikske Jacqueline Seifriedsberger fra en lavere avsats og slo henne med 6,6 poeng tross litt dårligere stilpoeng.

  Josephine Pagnier fra Frankrike ble nummer tre i kvalifiseringen.

  40 av de 41 som deltok i kvalifiseringen er klare for fredagens renn, blant dem alle de tre norske. Silje Opseth ble nummer åtte etter et hopp på 120,5 meter, Thea Minyan Bjørseth nummer 14 etter et hopp på 115,5 meter. (NTB)

  Eirin Maria Kvandal
  Foto: Geir Olsen / NTB
 • Hamilton raskest i Bahrain - dobbelt Mercedes på topp

  Lewis Hamilton noterte beste tid i torsdagens 2. treningsomgang foran Formel 1-åpningen i Bahrain lørdag. Det var dobbelt Mercedes på topp.

  Den sjudoble verdensmesteren Hamilton gikk lei av å vente på at Mercedes skulle gi ham en konkurransedyktig bil igjen, og allerede før sesongen har han skrevet under for Ferrari fra neste år. Nå virker det som han kanskje får en bil som duger i avskjedssesongen med den tyske bilgiganten.

  Han noterte dagens beste tid med 1.30,374 på banen i Sakhir, 0,206 sekund bedre enn teamkollega George Russell. Fernando Alonso i Aston Martin var tredje raskest, ytterligere åtte tideler bak.

  Max Verstappen, som har vunnet 17 av de 18 siste VM-løpene og jager sin fjerde strake VM-tittel, var bare sjette raskest både i første og annen treningsomgang.

  Det er en ny treningsomgang fredag før kvalifiseringen. Løpet kjøres lørdag. (NTB)

  Bahrain Grand Prix
  Foto: Rula Rouhana / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal