Sportsnyheter

Atle og Memphis

– I kveld skal jeg se to storheter: De heter Barcelona og Bent Leikvoll

Magnus Carlsen tok ytterligere steg mot VM-tittel, men det ble «bare» remis med hvite brikker.

Siste nytt

 • Finalene flyttes til Nadderud

  Årets NM-finaler i håndball er blitt flyttet fra Oslo Spektrum til Nadderud Arena, på grunn av de smitteverntiltakene som ble lagt frem tirsdag.

  – Det er et utfall verken vi eller klubbene ønsket oss, men med de nye retningslinjene må vi ta dette grepet. Vi flytter kampene fra Oslo Spektrum av økonomiske og arrangementsmessige hensyn, sier arrangementssjef i NHF, Kia Haftorn Otnes.

  Vipers Kristiansand møter i Molde i kvinnenes NM-finale, mens kampen om NM-gullet i herreklassen står mellom Elverum og ØIF Arendal, melder NTB.

  NM-finale, Vipers
  Foto: Carina Johansen / NTB
 • Glimt-spelar blei nekta innreise

  Bodø/Glimt-spissen Victor Boniface er stranda på flyplassen i Zaporizjzja fordi han mangla dokument som krevst for å komme inn i Ukraina, melder AN.

  Glimt spelar europacupkamp borte mot Zorja Luhansk torsdag. Der kan dei måtte klare seg utan Boniface, som blei stoppa i passkontrollen på flyplassen tysdag kveld.

  Årsaka er at klubben ikkje har sørga for å ha med seg dei rette dokumenta for å få sin nigerianske spiss inn til Ukraina.

  Eliteserien fotball 2020, Kristiansund - Bodø/Glimt (2-3).
  Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB
 • Jansrud ute for heile sesongen

  Alpinisten Kjetil Jansrud mister OL i Beijing og resten av sesongen på grunn av ein alvorleg kneskade. Det melder Noregs Skiforbund i ei pressemelding.

  – Sesongen er over for min del, men eg er motivert for å gjere jobben som trengst for å komme tilbake, seier Kjetil Jansrud (36).

  – Kjetil er ute i seks til ni månader, og vi vet meir om det endelege skadeomfanget etter at operasjonen er gjennomført, fortel lege for alpinlandslaget, Marc Strauss.

  Det er planlagt operasjon i slutten av neste veke.

  WCup Mens Super G Skiing
  Foto: Robert F. Bukaty / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal