Kamper avlyst – sesongen i fare

Baseballsesongen i USA kan være i fare etter at minst 13 Miami Marlins-spiller testet positivt på koronaviruset. To kamper mandag er avlyst.

ESPN skriver på Twitter at hele baseballsesongen på øverste nivå nå kan være i fare. Andre amerikanske medier skriver at sesongen enten kan bli utsatt midlertidig, eller helt avlyst.

MBS
Foto: Chris Szagola / Chris Szagola

Siste nytt

 • Team Koteng vann 12-timarsstafetten

  Det stod lenge mellom tre lag på 12-timarsstafetten på Blinkfestivalen søndag. Til slutt var det Team Koteng, med Astrid Øyre Slind (bildet), Stian Hoelgaard, og Torleif Syrstad som var sterkast. Dei vann framfor Team Nordic Athlete og Team Ragde.

  Men det var lenge jamt mellom desse tre laga, og det var ikkje før det stod att to rundar at Hoelgaard stakk av frå dei øvrege laga. Han fekk ei komfortabel luke, og kunne juble med sitt lag etter 12 timar på rulleski.

  Astrid Øyre Slind
 • Hovland med sterk avslutning

  Viktor Hovland slo tilbake med en god sisterunde i PGA-mesterskapet i San Francisco søndag.

  Hovland senket fem birdieputter og holdt seg til bare en bogey og endte dermed fire slag under par på siste og avgjørende dag i årets første majorturnering.

  Dermed ble det til slutt en god majorturnering for Hovland, som gjør at han også kan klatre på rankinglistene der han ligger som verdens 31. beste golfspiller, før rankingen oppdateres mandag.

  ClulpEvFyFw
  Foto: Jeff Chiu / Jeff Chiu
 • Carlsen tapte første semifinalekamp

  Tekniske problemer bød på utfordringer for Magnus Carlsen da han tapte den første semifinalekampen for Ding Liren i Grand Final søndag.

  Liren gikk seirende ut av første parti og la press på Carlsen. Den norske verdensmesteren slo tilbake i andre parti og etter litt tekniske problemer ble det remis i tredje parti. Remis ble det også i fjerde parti.

  Etter 1-1 i lynsjakkpartiene avgjorde Liren den første av fem semifinalekamper mot Carlsen i armageddon. (NTB)

  Magnus Carlsen med ny turnering
  Foto: Heiko Junge / Heiko Junge

Sendeplan

Kl. Program Kanal