Hopp til innhold

Jonas Vingegaard utskrevet fra sykehus etter skrekkvelten i Baskerland

Sykkelstjernen Jonas Vingegaard er ute av sykehuset etter den stygge krasjen i Baskerland rundt for tolv dager siden.

Vingegaards lag Visma opplyser om nyheten på X.

Vingegaard takker i samme melding for all støtten han har fått siden velten.

Dansken havnet på sykehus med omfattende skader for halvannen uke siden. i tillegg til kragebeinsbrudd og flere ribbeinsbrudd fikk Vingegaard også påvist punktert lunge og en betennelse i lungevevet.

27 år gamle Vingegaard har vunnet Tour de France de to siste årene. Nå ser det ut til at den kommende perioden vil handle om å rekke årets utgave av Touren. (NTB)

Jonas Vingegaard
Foto: Team Visma-Lease a Bike/X

Siste nytt

 • Golfstjernen Lexi Thompson legger opp

  Den amerikanske golfstjernen Lexi Thompson (29) offentliggjorde tirsdag at hun legger opp etter denne sesongen.

  Hun har vunnet 11 ganger på LPGA-touren og to på europatouren. Hun har også en majortittel på merittlisten. Hun har deltatt i OL to ganger og spilt på USAs lag i Solheim Cup seks ganger.

  – Selv om det aldri er enkelt å ta farvel, er tiden inne, skrev hun i sosiale medier.

  Hun røpet sin avgjørelse rett før majorturneringen US Open, der hun deltar for 18. år på rad. Første gang var som 12-åring i 2007, som tidenes yngste.

  Xm28DguPdlY
  Foto: AP
 • Grøvdals største gulltrussel deltar ikke i EM

  Nederland tok tirsdag ut 59 utøvere til EM i Roma. Men Sifan Hassans navn står ikke på listen. Hassan ville vært en av de største konkurrentene til Karoline Bjerkeli Grøvdal på 5000 meter. Grøvdal løper også halvmaraton under årets EM.

  Den erfarne langdistanseprofilen har bronse på 10.000 meter og 3000 meter hinder fra tidligere europamesterskap, samt at hun har vunnet EM i terrengløp tre år på rad.

  pYFlbD4NRHM
  Foto: AFP
 • Duestad hjalp kvinnene til lagsølv i skyte-EM – ble nummer fire individuelt i 50 m match

  Jeanette Hegg Duestad førte an da Norges kvinner vant lagsølv i rifle 50 meter match i EM skyting, men nådde ikke opp i medaljekampen individuelt. Hun endte på 4. plass.

  Jenny Stene ble nummer 12 med 588 poeng og Mari Bårdseng Løvseth nummer 23 med 586 poeng. Til sammen holdt det til norsk sølv i lagkonkurransen, åtte poeng bak Sveits.

  I klassen for menn tok både Jon-Hermann Hegg og Henrik Larsen seg til finale, og Hegg sto igjen som europamester.

  Sammen med Ole Martin Halvorsen ble det gull også i lagkonkurransen. Dermed ble det to gull og sølv for de norske rifleskytterne i Osijek tirsdag.

  (©NTB)

  NPReQN493FI
  Foto: NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal