Siste nytt

 • Norsk EM-motstander i karantene

  Det rumenske håndballandslaget, som Norge møter i gruppespillet i EM 7. desember, fikk ikke reise til Danmark som planlagt, etter at strekstjernen Crina Pintea og tre massører testet positivt for korona, skriver rumenske medier.

  – Alt kan skje i dette mesterskapet. Jeg er glad vi kom til Danmark tidlig, sier Camilla Herrem til NRK på spørsmål om hun frykter ytterlig kaos.

  uS1rXEfJst8
  Foto: RITZAU SCANPIX / Reuters
 • Forbanna Riiber etter disking

  Hoppdelen i kombinert er avlyst på grunn av vinden. Det betyr at prøvehopppingen (PSR) fra torsdag blir brukt.

  Det er dårlige nyheter for Jarl Magnus Riiber, som ble disket fra prøvehoppingen på grunn av ureglementert hoppdress. Riiber hoppet nest lengst i den provosoriske hoppdelen, slått bare av tyske Manuel Faist.

  Det betyr at han ikke får delta i langrennsdelen seinere i dag.

  – Jeg er ordentlig forbanna. Jeg er her for å konkurrere, og å bli tatt fra den muligheten å stille til start, er surt, sier Riiber til NRK.

  Riiber, som leder med 200 poeng i Ruka Tour, kan bli gått forbi av tyske Lamparter og japanske Watabe dersom de vinner i dag.

  Lamparter har 120 poeng. Watabe har 100.

  Riiber må håpe på hjelp fra landsmann Jens Lurås Oftebro for å sikre trippelen. Oftebro har 86 poeng.

  – Jeg får prøve å hjelpe han litt, men han har 200 poeng og det pleier å holde det. Jeg tror ikke det er noe å bekymre seg for, sier Oftebro til NRK.

  Faisst går ut 18 sekunder foran Oftebro i langrennsdelen. Lamparter er neste mann ut, 26 sekunder bak.

  Jarl Magnus Riiber
  Foto: Emmi Korhonen /Lehtikuva
 • Ødegaard benket da Real tapte

  Martin Ødegaard har startet de to siste kampene for Real Madrid. Lørdag måtte han finne seg i å starte på benken, da Los Blancos tok imot Alavés.

  Real har ikke hatt noen drømmestart på sesongen, men kunne tette igjen luka opp til Real Sociedad og Atlético Madrid med seier lørdag.

  Slik gikk det derimot ikke. Et tidlig Alavés i hver sin omgang sørget for at hjemmelaget lå under 2–0 da Ødegaard entret banen etter 70 minutter.

  Nordmannen slo corneren som til Casemiro til slutt fikk satt i mål, men det holdt ikke. Dermed røk Real Madrid på sitt tredje tap denne sesongen, og er plassert på fjerdeplass. De har seks poeng opp til de to i tet.

  8nSAvFKcDG0
  Foto: Vidar Ruud / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal