Hopp til innhold

Janssen til Tottenham

Storscoreren Vincent Janssen har signert en fireårskontrakt med Tottenham. Det bekreftet den engelske klubben på sin hjemmeside tirsdag etter lang tid med spekulasjoner. 22-åringen kommer fra AZ Alkmaar.

Sportsnyheter

Messi passerte ellevill Maradona-statistikk: – Det er fotballens trollmann

Jubileum, scoring og passering av legende var noen av nøkkelordene i det som ble en festaften for Lionel Messi. Argentina er klare for VM-kvartfinale etter 2-1-seier over Australia.

Siste nytt

 • Riiber best i hoppbakken

  Jarl Magnus Riiber hoppet sist, hoppet best og går tar fatt på langrennsdelen av søndagens kombinertrenn med en luke på 16 sekunder.

  – Det var en godkjent omgang. Det er fortsatt litt å gå på, sier Riiber til NRK etter hoppingen.

  Østerrikske Mario Seidl går ut som nummer to, mens Jens Lurås Oftebro starter som nummer tre, 28 sekunder etter Riiber.

  - Jeg er veldig happy. Jeg skulle gjerne hoppet like godt som Jarl og gått sammen med ham, men han er på et litt høyere nivå i bakken. Jeg er først og fremst veldig fornøyd med mitt hopp og skal gjøre det jeg kan for å gå et godt langrenn, sier Lurås Oftebro til NRK.

  Det var de to som sørget for at Norge fikk et godt utgangspunkt: Lurås Oftebro og Riiber hoppet helt til slutt, og før det var Andreas Skoglund Norges beste på det som da var 15. plass. Han går nå ut som nummer 17, ett minutt og 52 sekunder bak Riiber.

  Det var Jens Lurås Oftebro som vant lørdagens kombinertrenn. Da var han best i både hoppbakken og langrennssporet, mens Riiber endte på en 2. plass.

  Nå har den norske duoen gode muligheter til å fullbyrde en strålende helg på Lillehammer når langrennsdelen av rennet starter klokken 14.45.

  Verdenscup i nordiske grener på Lillehammer
  Foto: Geir Olsen / NTB
 • Hevder tidligere Bundesliga-spiller ble tatt med 115 kilo kokain

  Den tidligere Nürnberg- og Wolfsburg-spilleren Dusan Petkovic har blitt arrestert. Han ble tatt med 115 kilo kokain, melder Bild.

  Avisen skriver at Europol, i samarbeid med det serbiske politiet, stoppet et stort lass med narkotika i den belgiske byen Arlon.

  Åtte personer ble arrestert, inkludert Petkovic, ifølge den serbiske avisen Blic. Andre medlemmer av den kriminelle organisasjonen er fortsatt etterlyst. Gruppen er også mistenkt for ulovlig produksjon og distribusjon av narkotika, skriver Bild.

  Ifølge Blic var et selskap involvert i smuglingen. De kjøpte betongplater og forberedte dem med kokainpakker i en hangar i Belgia. Det ble funnet 22 slike plater som hver inneholdt tre pakker kokain på nesten en kilo hver. Politiet fant også andre narkotikapakker.

  Ifølge statsadvokaten skulle kokainen som ble funnet i Arlon fraktes til Trier av en tysk speditør og deretter til London for videresalg.

  Petkovic er for tiden sportsdirektør i den serbiske klubben OFK Beograd. Klubben har ikke kommet med noen uttalelser om saken.

  Serberen er mest kjent for oppholdene sine i FC Nürnberg og Wolfsburg, samt hans VM-deltakelse i 2006. (NTB)

  Serbia and Montenegro's head coach Petkovic stands near his son Dusan during a training session in Faak Am See
  Foto: GORAN TOMASEVIC / Reuters
 • Klæbo står over dagens renn

  Storfavoritt Johannes Høsflot Klæbo blir ikke å se på startstreken til dagens 20-kilometer. Det opplyser Norges Skiforbund i en pressemelding.

  – Johannes Høsflot Klæbo har ikke blitt kvitt murringen etter gårdagens skirenn. Han ønsker ikke å ta noen sjanser og velger derfor å stå over dagens fellesstart, heter det i meldingen.

  Simen Hegstad Krüger erstatter Klæbo på Lillehammer.

  Klæbo sto også over fredagens renn av samme årsak.

  Verdenscup i nordiske grener på Lillehammer
  Foto: Heiko Junge / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Sport
Spiller nå
Er Ola Lunde og fotball den perfekte kombinasjonen? 00:51
Neste