Hopp til innhold

Jansen blir far

Amund Grøndahl Jansen og samboeren venter sitt første barn. sykkelproffen på sin Instagram-profil.

– Mens vi var i karantene i Norge fant vi sykkelen jeg lærte å sykle med. Den trengs det å børste støv av, da vi går fra å være et par til å være en familie, skriver nordmannen.

Jansen som sykler for det nederlandske laget Jumbo-Visma, skulle egentlig ikke til Tour de France i år, men ble hentet inn for å erstatte Steven Kruijswijk, og stiller til start i Nice førstkommende lørdag.

Siste nytt

  • Tottenham leier Timo Werner en sesong til

    Tottenham er blitt enig med RB Leipzig om å forlenge leieavtalen for Timo Werner med en sesong til.

    Spissen har spilt 14 kamper i ulike turneringer og scoret to mål siden han ble hentet til London-klubben i januar.

    I den opprinnelige leieavtalen hadde Tottenham opsjon på å kjøpe Werner for 15 millioner pund i sommer. I stedet leies han hele kommende sesong, og neste sommer har Tottenham en kjøpsopsjon på 8,5 millioner pund,

    Werner mistet de fem siste seriekampene som følge av en hamstringskade. Han har tidligere vunnet mesterligaen, den europeiske supercupen og klubb-VM med Chelsea.

    Tottenham ble nummer fem i Premier League og skal spille i europaligaen neste sesong.

    (©NTB)

    7ePYnBr9wE8
    Foto: AP
  • Ingebrigtsen-rivaler dropper EM

    Josh Kerr og Jake Wightman har vunnet VM på 1500 meter de to siste årene, men ingen av dem stiller til start i årets EM i friidrett.

    Det ble klart etter at det britiske forbundet presenterte EM-troppen sin tirsdag kveld.

    Istedenfor stiller Storbritannia med Adam Fogg og Neil Gourley på 1500 meter.

    Kerr slo Jakob Ingebrigtsen i nordmannens sesongåpning i Eugene i helgen på én engelsk mil. I den forbindelse uttalte Kerr at han ikke hadde bestemt seg for om han skulle delta i EM eller ikke.

    – Akkurat nå er vi der vi ønsker å være, så det er ikke noe vits å presse på, sa Kerr.

    Samtidig har Jakob Ingebrigtsen kritisert rivalene for å ikke konkurrere mer mot ham før OL i Paris, hvor Ingebrigtsen stiller som regjerende mester på 1500 meter. Kerr tok bronsen på øvelsen i forrige OL.

    EM i friidrett arrangeres i Roma fra 7. til 12. juni. Sommerens OL i Paris starter 26. juli, hvor friidrettsøvelsene arrangeres fra 1. til 11. august.

    VEEr5sOE8VI
    Foto: Reuters
  • Magnus Carlsen slo Nakamura i armageddon – leder Norway Chess

    Magnus Carlsen spilte remis mot Hikaru Nakamura i 2. runde i Norway Chess, men vant i armageddon og leder Norway Chess.

    Langsjakkpartiet endte uavgjort etter 36 trekk og snaut tre og en halv time ved brettet.

    – Det ble en direkte pinlig affære der jeg prøvde å spille noe sikkert ganske tidlig, og så greide jeg å overse ... ikke noe langt uti der, men hans neste trekk. Jeg innså med en gang at jeg var ikke i nærheten av å stå bedre. Senere følte jeg at han satt og utspilte meg litt, men jeg fikk heldigvis omgruppert etter hvert og styrt partiet mot noe mer trygt, sa Carlsen til TV 2.

    Carlsen hadde hvite brikker i armageddon og skaffet seg et avgjørende overtak som resulterte i seier etter 50 trekk. Dermed fikk han et ekstra halvpoeng. (NTB)

    Carlsen
    Foto: NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal